Αστρολογία – Αφροδίτη εντός ορίων: Αναβρασμός στις σχέσεις

Αστρολογία – Αφροδίτη εντός ορίων: Αναβρασμός στις σχέσεις
07-08 Δεκεμβρίου : 07 Δεκεμβρίου – Αφροδίτη Εντός Ορίων (24:01 μ. Αιγόκερω) 

Η Αφροδίτη ήταν εκτός ορίων (OOB) με απόκλιση.. και τώρα επιστρέφει εντός των ορίων του Ήλιου, με απόκλιση. Η Αφροδίτη είναι λίγο πιο δύσκολο να ενσωματωθεί στον συμβατικό κόσμο όταν είναι OOB.

Κι αυτό γιατί είναι λίγο πιο άγρια και ελεύθερη και ίσως αναζητά μια πιο περιπετειώδη σύνδεση με τους άλλους, αλλά και λιγότερη γείωση και ρεαλισμό.

Τώρα που η Αφροδίτη επιστρέφει εντός των ορίων, θα διαπιστώσετε ότι αυτές οι περιοχές δουλεύονται λιγάκι πιο εύκολα και είναι πιθανότερο να κερδίσουν την αποδοχή και την έγκριση των άλλων. Ωστόσο, αν έχετε απολαύσει κάποια επιπλέον ελευθερία όσο ήταν OOB, μπορεί τώρα να σας φανεί πως επιστρέφετε από υπέροχες διακοπές και είναι ώρα να γυρίσετε στη δουλειά.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε με τις εμπειρίες σας από την Αφροδίτη OOB είναι να αναζητήσετε τρόπους να τις ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας. Η επιστροφή στα όρια μπορεί να μοιάζει με ανώμαλη προσγείωση, καθώς αυτή η απεριόριστη ενέργεια συμπιέζεται ξανά στη συνήθη ισχύ της.

07-08 Δεκεμβρίου – Σημαντικά πάθη και αναβρασμός στις σχέσεις 

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσετε τις επιθυμίες και την κοινωνική σας αλληλεπίδραση, καθώς και τις αλλαγές στα θέματα της Αφροδίτης στην κοινωνία γύρω σας. Για αρκετές ημέρες πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, δώστε προσοχή στα πράγματα που ενισχύουν τις επιθυμίες και την ανάγκη σας για κοινωνική σύνδεση. Συνειδητοποιήστε ότι αυτή είναι μια περίοδος προσαρμογής και το να έχετε λίγη υπομονή με τον εαυτό σας και τους άλλους, μπορεί να σας βοηθήσει να εξομαλύνετε καταστάσεις αυτή τη φορά.

Εναλλακτικά, μπορεί να είναι μια περίοδος που θα συμβούν αλλαγές σε περιοχές που σχετίζονται με την Αφροδίτη. Για παράδειγμα, μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε – ή να τελειώσετε – μια σχέση ή μια φιλία ή να κάνετε αλλαγές σε μια κοινωνική κατάσταση στη ζωή σας. Μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο βιώνετε ή χειρίζεστε την επιθυμία, τη δεκτικότητα, τη διπλωματία ή τον συμβιβασμό θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε θετικές αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις αλλαγές προοπτικής… σαν αποτέλεσμα των εμπειριών σας, όσο η Αφροδίτη ήταν OOB.

08-28 Δεκεμβρίου – Αφροδίτη στατική, σύνοδος με Πλούτωνα (1η μοίρα)

Η Αφροδίτη επιβραδύνει και ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία της που θα κρατήσει από τις 19 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2022. Μόλις γυρίσει ανάδρομη στις 19 Δεκεμβρίου, θα βρεθεί σε στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι δύο παραμένουν σε σύνοδο, από τις 8 ως τις 28 Δεκεμβρίου. Ακόμη και στις καλύτερες στιγμές, η Αφροδίτη σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει σημαντικά πάθη, αναβρασμό στις σχέσεις, στους υλικούς πόρους… ομορφαίνοντας και ισορροπώντας τη ζωή σας.

Όμως όταν η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη την ίδια στιγμή, το αποτέλεσμα πιθανόν να είναι αρκετά έντονο, βαθύ ή ακόμα και συντριπτικό. Από μόνη της αυτή η σύνοδος που γίνεται στον Αιγόκερω, υποδηλώνει μια παρόρμηση να καταγραφεί μια αφοσιωμένη, σταθερή, αξιόπιστη μορφή υλικών πόρων και μια προσωπική σχέση με τους άλλους.

Τα παραδείγματα μπορεί να περιλαμβάνουν την επιθυμία να κάνετε μια επένδυση (υλική ή άλλη) που θα σας οδηγήσει σε δύσκολες στιγμές. Μπορεί όμως να αναζητάτε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση από τον σύντροφό σας ή να διαπραγματευτείτε μια πιο δεσμευτική συμφωνία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως επίσης να νιώθετε παγιδευμένοι σε μια σχέση ή σε μια οικονομική δέσμευση και θέλετε να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε τα δεσμά, χωρίς απαραίτητα να σπάσετε εντελώς τη συμφωνία.

Αυτό θέτει μια σημαντική στροφή στην ανάδρομη διαδικασία της Αφροδίτης, καθώς είναι πιθανό να σας καλέσει να επανεξετάσετε πώς χρησιμοποιείτε, χρειάζεστε και εκφράζετε την αγάπη, την ομορφιά, τη δημιουργικότητα και την εκτίμηση στη ζωή σας.

Εργάζεστε πάνω σ’ αυτά τα θέματα με τρόπο που αντικατοπτρίζει πραγματικά τον αυθεντικό σας εαυτό ή λειτουργείτε σύμφωνα μ’ αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς ή με αυτό που προτείνει η κοινωνία;

Πρόκειται για τη δημιουργία ακεραιότητας στους τομείς του έρωτα, των χρημάτων, των περιουσιακών στοιχείων, της ομορφιάς και της ισορροπίας. Κι όχι μόνο από άποψη ειλικρίνειας, αλλά κυρίως ως προς την δική σας εσωτερική κι εξωτερική ολοκλήρωση.