Αστρολογία: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεάσει θετικά η Άνοιξη

Αστρολογία: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεάσει θετικά η Άνοιξη

Άνοιξη: Ο ρομαντισμός δεν εξαρτάται από τις εποχές του χρόνου, γιατί κάθε σεζόν φέρνει τη δική της θεμελιώδη μαγεία.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι ιδιαίτερα γοητευτικό την εποχή της άνοιξης. Σε τελική ανάλυση, η άνοιξη αντιπροσωπεύει τη λάμψη της νέας ζωής.

Μετά από έναν γκρίζο και θλιβερό χειμώνα, έρχεται η άνοιξη κι ο ήλιος λάμπει πιο φωτεινός. Τα χιόνια λιώνουν, αποκαλύπτοντας τον όμορφο κόσμο που ήταν κρυμμένος κάτω από το στρώμα του πάγου.

Ανθίζουν και πάλι τα λουλούδια στολίζοντας τη φύση με τα έντονα και φωτεινά τους χρώματα. Τα πουλιά τραγουδούν, ο αέρας μυρίζει αρώματα και το γρασίδι είναι τόσο πράσινο όσο ένα σμαράγδι. Περπατάτε έξω και νιώθετε τις έντονες δονήσεις που απορροφά το δέρμα σας.

Ο φυσικός κόσμος ξαναζωντανεύει…το ίδιο κι εσείς! Κάθε ζώδιο θα νιώσει αυτή τη δελεαστική αλλαγή! Όμως για κάποια ζώδια η άνοιξη του 2021 θα είναι η πιο ρομαντική τους περίοδος. Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος θα νιώσουν τη μαγεία και το ρομαντισμό αυτής της εποχής, εντονότερα.

Ο ρομαντισμός έρχεται και παρέρχεται όλη την ανοιξιάτικη περίοδο! Ωστόσο υπάρχουν μερικές ιδιαίτερα ρομαντικές ημερομηνίες, που πρέπει να γνωρίζετε.

Στις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη – πλανήτης της αγάπης, της φιλίας και της πολυτέλειας – θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η ημερομηνία σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου αναζήτησης της ευχαρίστησης και της σταθερότητας στις σχέσεις σας και μιας προσπάθειας ν’ αυξηθεί η ομορφιά που σας περιβάλλει.

Στις 13 Μαΐου, ο Δίας – πλανήτης της περιπέτειας, της επέκτασης και της ανάπτυξης – θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων.

Αυτό θα δώσει ώθηση σε μια περίοδο απεριόριστων δυνατοτήτων, μια γενική ανοχή στην τύχη και μια ονειρεμένη ενέργεια. Χωρίς αστεία…ο Δίας στους Ιχθύες, είναι η στιγμή που όλοι περίμεναν. Ωστόσο, άνοιξη για σας, μπορεί να είναι ο ορισμός των ρομαντικών στιγμών της ερωτικής σας ζωής. Στις 23 Μαΐου, μια ολική σεληνιακή έκλειψη στον αυθόρμητο και αξιαγάπητο Τοξότη θα αποκαλύψει την αλήθεια στις σχέσεις σας….οδηγώντας σε σημαντικές εξελίξεις.

Κριός: αναγνωρίζετε τον εαυτό σας και την αξία σας

Για σας οι ερωτισμός επιταχύνεται, λόγω της άφιξης της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 21 Μαρτίου. Ξεκινάτε την άνοιξη με ιδιαίτερα αυξημένη ρομαντική ενέργεια. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ανοιχτοί στην αγάπη απέναντι στον εαυτό σας και νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την αξία σας. Στις 28 Μαρτίου, μια πανσέληνος θα συμβεί στον τομέα των σχέσεων σας, δείχνοντάς σας ποιες σχέσεις είναι εδώ… για να μείνουν.

Ταύρος: προσελκύεστε από ένα σταθερό και προσγειωμένο άτομο

Είστε ρομαντικοί μέχρι τον πυρήνα σας, Ταύροι. Παραδεχτείτε το – κάτω από το στωικό παρουσιαστικό σας… βρίσκεται κάποιος που θέλει να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σας στις 14 Απριλίου, θα διαπιστώσετε ότι διάφοροι επίδοξοι εραστές θέλουν ακριβώς το ίδιο. Ωστόσο, όταν η πανσέληνος φωτίσει τον τομέα των σχέσεων σας στις 26 Απριλίου, μπορεί να βρεθείτε μ’ ένα εξαιρετικό ταίρι.

Δίδυμοι: δύσκολα απορρίπτονται οι δυνάμεις της πειθούς σας

Το έχετε συνειδητοποιήσει ήδη, Δίδυμοι, πως όταν η Αφροδίτη μπει στις 8 Μαΐου, στο ζώδιό σας, θα έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Σε τελική ανάλυση, αυτή η διέλευση θα ενισχύσει την ήδη διαβολικά καλή σας εμφάνιση και την πονηρή αίσθηση του χιούμορ σας….για να μην αναφέρουμε τον τρόπο που φλερτάρετε χωρίς καν να προσπαθήσετε. Ωστόσο, αυτή η άνοιξη δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια για σας. Στις 26 Μαΐου, μια σεληνιακή έκλειψη στο έβδομο οίκο – των συνεργασιών σας – τονίζει μια σοβαρή εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος: παίρνετε μια γεύση του ρομαντισμού που καταφτάνει

Η άνοιξη μπορεί να μην είναι η εποχή του καρκίνου, αλλά είναι σίγουρα η εποχή που ξεκινά ο ρομαντισμός. Στην πραγματικότητα, η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο στις 2 Ιουνίου, φωτίζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Δεν θα αισθάνεστε μόνο περισσότερο ερωτευμένοι με τους άλλους, αλλά θα νιώθετε επίσης, απόλυτα ερωτευμένοι με τον εαυτό σας. Χαλαρώστε και βεβαιωθείτε ότι το ρομαντικό τέλος της άνοιξης…. σας προετοιμάζει για ένα καλοκαίρι γεμάτο πεταλούδες στο στομάχι!