Αστρολογία: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν ένα ρομαντικό χειμώνα

Αστρολογία: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν ένα ρομαντικό χειμώνα

Ο χειμώνας : «Αν είστε ένα απ’ αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είστε ο κύριος χαρακτήρας σε μια αξέχαστη ιστορία αγάπης αυτή την περίοδο».

Αν και ο χειμώνας είναι η εποχή της παγωνιάς και των ηλιοβασιλεμάτων που συμβαίνουν πολύ νωρίς, είναι η τέλεια ατμόσφαιρα για ρομαντισμό.

Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για ζεστές αγκαλιές, καθώς όλες αυτές οι μέρες που περνάτε σε εσωτερικούς χώρους δίπλα στη φωτιά μπορούν να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε ουσιαστικά κάποιον.

Ωστόσο, η αστρολογία έχει πάντα μερικά κόλπα στο μανίκι της και αν αναρωτιέστε ποια ζώδια θα έχουν την πιο ρομαντική χειμωνιάτικη εμπειρία του 2021, σας έχω καλύψει. Αν ο ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στα ζώδια της Παρθένου, του Ζυγού, του Αιγόκερω ή του Υδροχόου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είστε ο κύριος χαρακτήρας σε μια αξέχαστη ιστορία αγάπης αυτόν τον χειμώνα.

Υπάρχει ακόμα πολύ κοσμικό δράμα που εκτυλίσσεται. Με το ξεκίνημα του χειμώνα, η Αφροδίτη – πλανήτης της αγάπης και της φιλίας – θα είναι ανάδρομη, δημιουργώντας επιπλοκές στον τομέα της αγάπης. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα γίνει στον άκαμπτο, αφοσιωμένο και σοβαρό Αιγόκερω, ενθαρρύνοντάς σας να πάρετε πιο σοφές αποφάσεις με τις σχέσεις σας, αντί να σκεφτείτε επιπόλαια.

Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, αποκαλύπτοντας όλους τους τρόπους με τους οποίους οι σχέσεις σας θα μπορούσαν να δουν κάποια βελτίωση. Ωστόσο, όταν τελειώσει η ανάδρομη Αφροδίτη, ουσιαστικά θα περνάτε τη δάδα από τη μια ανάδρομη περίοδο, στην άλλη.

Κι αυτό γιατί στις 25 Ιανουαρίου, ο Ερμής – πλανήτης της επικοινωνίας – θα σταθεί ανάδρομος στον Αιγόκερω, καθιστώντας λιγάκι δύσκολο το να βρεθείτε στην ίδια σελίδα με τον εραστή ή την ερωμένη σας. Αν κι αυτός ο χειμώνας θα είναι γεμάτος σκαμπανεβάσματα, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που σας εμπόδισαν να έχετε πραγματικά ικανοποιητικές σχέσεις.

Δείτε τι μπορούν να περιμένουν τα παρακάτω ζώδια:

Παρθένος: Αισθάνεστε έλξη για το ρομαντικό δράμα

Με το ξεκίνημα του χειμώνα, η Αφροδίτη θα κινείται στον πέμπτο Οίκο της αγάπης και της ευχαρίστησης, κάτι που πιθανότατα θα σας εμπνεύσει να αναζητήσετε μια ρομαντική εμπειρία. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει την τέλεια καταιγίδα για μια κεραυνοβόλα ιστορία αγάπης γεμάτη απροσδόκητες ανατροπές. Μπορεί να βιώσετε μια επανένωση με έναν παλιό έρωτα, αλλά να έχετε κατά νου την πιθανότητα να γλιστρήσετε σε παλιά μοτίβα.

Ζυγός: Αγκαλιάζετε μια πιο ώριμη προοπτική για τον έρωτα

Τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πολύ πιο ρομαντικά προς το τέλος της χειμερινής περιόδου για εσάς. Στις 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα μπει στον πέμπτο Οίκο του πάθους και της ευχαρίστησης, ενθαρρύνοντάς σας να εκφραστείτε και να αναζητήσετε μια ρομαντική περίοδο που θα σας χαρίζει πεταλούδες στο στομάχι. Αν είστε ελεύθεροι, θα είναι η τέλεια στιγμή για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Αν είστε σε σχέση, μπορεί να θέλετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να «εμπλουτίσετε» τα πράγματα μεταξύ σας.

Αιγόκερως: Μαθαίνετε πολλά για το τι χρειάζεστε από τις σχέσεις σας

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή γίνεται πολύ πιο έντονη. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 6 Μαρτίου, κάτι που θα τραβήξει την προσοχή πιθανών εραστών. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη θα είναι επίσης ανάδρομη μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μερικές από αυτές τις ρομαντικές συναναστροφές σας ενθαρρύνουν να μάθετε κάτι για τον εαυτό σας και για το τι πραγματικά χρειάζεστε από τις σχέσεις σας.

Υδροχόος: Αφήνετε τις επιφυλάξεις σας και αγκαλιάζετε τον έρωτα

Για το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα, μπορεί να νιώθετε ότι τα πράγματα κινούνται μάλλον αργά στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, μόλις η Αφροδίτη μπει στον Υδροχόο στις 6 Μαρτίου, μπορεί να νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι να αγκαλιάσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας. Καθώς η Αφροδίτη κινείται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σας, θα σας εμπνεύσει να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, να κάνετε ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα και να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που φέρνουν πολλές μορφές ρομαντισμού στη ζωή σας.