Αστρολογία: Αυτά τα 3 ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος

Αστρολογία: Αυτά τα 3 ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε  με την πρώτη ανάδρομη περίοδο του Ερμή και τελειώνουμε το μήνα, με μια πανίσχυρη πανσέληνο. Η πανσέληνος που συμβαίνει το Σάββατο στις 27 Φεβρουαρίου, κλείνει τον μήνα με κάποιες σοβαρές δονήσεις αυτοβελτίωσης και όλοι έχουν την ευκαιρία να διοχετεύσουν αυτή την σεληνιακή εξαγνιστική ενέργεια .

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Φεβρουαρίου θα στρωθούνε στη δουλειά για να αξιοποιήσουν αυτή την ενέργεια. Οπότε, αν ανήκετε σ’ ένα απ’ αυτά τα ζώδια, θα θέλετε να είστε προετοιμασμένοι.

Αυτή η πανσέληνος γίνεται στην σχολαστική Παρθένο, γεγονός που καθιστά ιδανική αυτή τη στιγμή, για να εξετάσετε τους στόχους σας για να διασφαλίσετε πως βρίσκεστε σε μια σταθερή πορεία προς την επιτυχία.

Η ενέργεια της Παρθένου είναι αναλυτική, οπότε πιθανότατα θα εξετάσουμε τη ζωή μας με πιο απαιτητικό και κρίσιμο μάτι από το συνηθισμένο. Αλλά μην ανησυχείτε, αυτό είναι καλό! Η λαμπερή ενέργεια της πανσελήνου θα σας επιτρέψει να δείτε ακριβώς τι πρέπει να διορθώσετε στις σχέσεις σας, στη συναισθηματική ζωή και στην καθημερινότητά σας, ώστε να προοδεύσετε όσο περισσότερο γίνεται.

Όλα τα ζώδια έχουν μια ευνοϊκή ευκαιρία να εγκαταλείψουν τις ανθυγιεινές σχέσεις, τις τοξικές συμπεριφορές ή τις κακές συνήθειες κάτω από αυτή τη πανσέληνο, καθώς είναι η τελευταία πανσέληνος της αστρολογικής χρονιάς. Αν όμως είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια, η πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα σας επηρεάσει περισσότερο. Γι’ αυτό σίγουρα θέλετε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να ελέγξετε τους στόχους σας.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει η Πανσέληνος:

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή είναι η μοναδική πανσέληνος στο ζώδιο σας φέτος Παρθένοι! Και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα νιώσετε την έντασή της. Αυτή η πανσέληνος, φωτίζει την ταυτότητά σας και σας δείχνει νέες πλευρές του εαυτού σας. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν τη συναρπαστική έκρηξη αυτοπεποίθησης. Βεβαιωθείτε ότι τα μελλοντικά σας σχέδια είναι ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ωστόσο, μην επικρίνετε τον προβληματισμό σας. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να γίνετε ο αυθεντικός εαυτός σας, οπότε αφήστε κατά μέρος κάθε διάθεση για τελειότητα. Μπείτε στο φως και αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει καθώς κάνετε σίγουρα βήματα προς τους στόχους σας. Οι άνθρωποι προσέχουν τα ταλέντα σας…όχι τις αδυναμίες σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε, για να κάνετε μεγάλες κινήσεις στην καριέρα σας Τοξότες. Έχετε την τάση να βασίζεστε στην καλή σας τύχη και τις ξαφνικές ευκαιρίες για να προοδεύσετε επαγγελματικά. Όμως αυτή η πανσέληνος σας ζητά να αναλάβετε πιο ενεργό ρόλο στην οικοδόμηση, της καριέρας των ονείρων σας.

Δείχνετε μεγάλη προσοχή στη δουλειά… και τα ταλέντα σας εμφανίζονται σε όλο τους το μεγαλείο. Οπότε αντί να ανεβείτε απλά στην κορυφή, αξιοποιήστε όλη αυτή την προσοχή, προς όφελός σας. Πού κατευθύνεστε επαγγελματικά; Πάνω σε τι εργάζεστε τώρα; Ρίξτε μια ματιά στον εαυτό σας σχετικά με τη στάση σας και μάθετε για ποιο λόγο ακριβώς θέλετε να πετύχετε. Κάτω από αυτήν την πανσέληνο, έχετε τη δύναμη να τον πραγματοποιήσετε.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Με την πανσέληνο να φωτίζει τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, αναμένετε να έρθουν στο προσκήνιο, ζητήματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή Ιχθύες. Η δυναμική, τα μοτίβα και οι συνήθειες στις σχέσεις σας…. μπαίνουν κάτω από το φως του προβολέα! Σας αρέσει όμως αυτό που βλέπετε; Αν όχι, δεσμευτείτε να κάνετε κάποιες διορθώσεις.

Έχετε την τάση να υποχωρείτε στον φανταστικό σας μικρόκοσμο, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Προκαλέστε όμως τον εαυτό σας για να δείξετε την παρουσία σας στον πραγματικό κόσμο. Αν παραβλέψετε τα ερωτικά σας προβλήματα, αυτά θα χειροτερέψουν, ενώ αυτή τη πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσετε με ευαισθησία και ρεαλισμό. Γνωρίστε αν οι ανάγκες σας ικανοποιούνται… και ακούστε το σύντροφό σας, όταν σας εκφράζει τα παράπονά του.