Αστρολογία: Ανατροπές στις συναισθηματικές ενέργειες

Αστρολογία: Ανατροπές στις συναισθηματικές ενέργειες

21 Μαΐου: – Ήλιος τετράγωνο Δίας (00:46μ. Διδύμων/ Ιχθύων) 

Ενδέχεται να εμπνευστείτε ώστε να επεκταθείτε πολύ πέρα από τα συνηθισμένα όριά σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!

Αν κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει – μπορεί και όχι- με τον τρόπο που ελπίζετε. Μπορεί να είναι μια στιγμή πρόκλησης, όταν αποφασίσετε ότι τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε πιο μακριά από τους τωρινούς σας ορίζοντες. Να ωθήσετε κάτι που πιστεύετε ότι θα σας φέρει ευτυχία, εκπλήρωση και ευημερία.

Το πόσο επιτυχημένοι θα είστε, πιθανώς εξαρτάται από το πόσο προετοιμασμένοι θα είστε για το επόμενο βήμα. Η κρίση σας και η ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και ρεαλιστικά μπορεί να είναι λίγο «μακριά» κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Οι ελπίδες και τα ιδανικά σας μπορεί να διαστρεβλώσουν ό, τι είναι πραγματικά δυνατό.

Μπορεί να είναι εύκολο να υπερεκτιμήσετε τα οράματά σας ή να υποτιμήσετε τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να τα διατηρήσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας).

22 Μαΐου: – Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας (22:53 μ. Διδύμων / Ιχθύων)

Η ψυχική σας εστίαση μπορεί να είναι λίγο θολή, μπερδεμένη ή ληθαργική αυτήν τη στιγμή. Καθώς το συνειδητό μυαλό σας παλεύει να συλλάβει την άμορφη, απεριόριστη έκταση του Σύμπαντος και του ασυνείδητου. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια απογοήτευση στις παρατηρήσεις σας ή στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Ωστόσο, αυτό που ρέει κάτω από την επιφάνεια των γεγονότων αυτή τη στιγμή, είναι η ανάγκη να διαλυθεί ο φλοιός των παλαιών προσδοκιών που εμποδίζουν την άποψή σας να δει μια μεγαλύτερη Αλήθεια. Αν αισθάνεστε εκτός ισορροπίας, προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο, έτσι ώστε να είστε δεκτικοί στην εσωτερική σας ευαισθησία.

Η ανάλυση του αριστερού εγκεφάλου μπορεί να είναι δύσκολο να εργαστεί τώρα, εκτός αν τον ισορροπήσετε με πολλή από τη διαίσθηση του δεξιού εγκεφάλου. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε μια άκαμπτη νοοτροπία, ή να εγκαταλείψετε αυτό που νομίζετε ότι καταλαβαίνετε για μια κατάσταση στη ζωή σας, προκειμένου να ανοίξετε τον εαυτό σας σε μια νέα προοπτική που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί – αλλά τελικά είναι προς το συμφέρον της πνευματικής σας ανάπτυξης.

23 Μαΐου: Κρόνος ανάδρομος (13:31 μ. Υδροχόου)

Μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, η σωματική και συναισθηματική σας ενέργεια μπορεί να είναι λίγο βαριά, κολλημένη, σοβαρή ή λυπημένη. Μπορεί να αισθάνεστε συγκρατημένοι από περιστάσεις ή να πιέζεστε από ανθρώπους ή καταστάσεις που περιλαμβάνουν δομή, κανόνες, αριθμούς εξουσίας, προσδοκίες και ευθύνες.

Για τους επόμενους τέσσερις μήνες, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας θα επωφεληθούν από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη σε βαθύτερο επίπεδο. Είναι καιρός να εξετάσετε τα κίνητρά σας και ν’ αναδιαμορφώσετε ή να βελτιώσετε τους στόχους σας για να δείτε κατά πόσο είναι εφικτοί κι αν μπορείτε να τους πετύχετε.

Επομένως, μπορεί να εξετάσετε τον τρόπο αλλαγής ή τη μέθοδο επίτευξής τους. Είναι επίσης μια στιγμή βελτίωσης του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζετε την εξουσία, τις προσδοκίες, τις υποχρεώσεις ή την πειθαρχία. Προς το σκοπό αυτό, ο σημερινός σταθμός ίσως προκαλέσει αυτά τα ζητήματα μέσω εκδηλώσεων, συγκρούσεων ή προκλήσεων.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή δεν αισθάνεστε άβολα σ’ αυτές τις περιοχές, ειδικά τους τελευταίους 3 μήνες, αυτή η ανάδρομη περίοδος μπορεί να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε σταδιακά έναν νέο τρόπο αντιμετώπισής των.

Αφού ο Κρόνος γυρίσει σε ορθή πορεία σε 4 μήνες, θα είστε σε καλύτερη θέση να εφαρμόσετε…. ό, τι έχετε μάθει και αναπτύξει πληρέστερα.