Αστρολογία: Ανάδρομος Ερμής – Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος για πρώτη φορά το 2024 στο ζώδιο του Κριού από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26 Απριλίου 2024.

Ανάδρομος Ερμής – Κάποιοι Θα Χάσουν Τον Ύπνο Τους!

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Κριός:

Εσείς που θα υποδεχτείτε αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για επιστροφές συντρόφων, που αυτήν την φορά, οι προτάσεις τους θα σας αφήσουν άναυδους. Στα καλά είναι και ένα απρόσμενο χρηματικό ποσό.

Τυχερές ημέρες: 03 και 05 Απριλίου

Ταύρος:

Μην επιχειρήσετε με τον Ανάδρομο Ερμή, να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, στα οικονομικά και στα ερωτικά σας θέματα. Το λιγότερο… θα φανείτε ανακόλουθοι. Με τον άνθρωπο σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Τυχερές ημέρες: 04 και 15Απριλίου

Δίδυμοι:

Εσείς έχετε τα πρωτεία σε επανενώσεις. Όλα αυτά που υπάρχουν σαν ερωτικές εκκρεμότητες μέσα στην καρδιά σας, θα έρθουν και θα σας αποδώσουν αυτά που ζητάτε. Εσείς θα πάρετε και τις τελικές αποφάσεις.
Τυχερές ημέρες: 01 και 12 Απρίλιου

Καρκίνος:

Το συναίσθημα σας κατακλύζει και αυτό κάνει τον άνθρωπο σας ακόμη πιο ευτυχή και ασφαλή κοντά. Μην εκπλαγείτε, αν σας έρθουν προτάσεις που θα μιλούν για συγκατοίκηση – γάμο. Όλα είναι πιθανά αυτά το διάστημα.
Τυχερές ημέρες: 10 και 17 Απριλίου

Λέων:

Αφήστε το μυαλό σας πιο ελεύθερο και όχι εμμονικά κολλημένο σε μια παλιά σας υπόθεση, που ακόμη δεν έχει κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρει. Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα σας δώσει νέους έρωτες, που θα σας απογειώσουν.
Τυχερές ημέρες: 11 και 20 Απριλίου

Παρθένος:

Η τύχη είναι με το μέρος σας. Το μενού περιλαμβάνει…. από χαμένα αντικείμενα που θα τα βρείτε τυχαία μπροστά σας, μέχρι και τις απρόσμενες επιστροφές παλιών ερωτικών συντρόφων, που θα ήθελαν να τους δώσετε ακόμη μια ευκαιρία.
Τυχερές ημέρες: 02 και 13 Απριλίου

Ζυγός:

Πολλά τα κέρδη για εσάς, από αυτό το αστρολογικό φαινόμενο. Τα ζευγάρια που έχουν πάρει πιο καθοριστικές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή, θα χρειαστεί να διορθώσουν λίγο ακόμη τα οικονομικά τους, και από το Καλοκαίρι, όλα θα δρομολογηθούν.
Τυχερές ημέρες: 05 και 18 Απριλίου

Σκορπιός:

Μην αισθάνεστε τύψεις και ενοχές, για κάποιον που διώξατε από την αισθηματική σας ζωή. Του άξιζε. Πιθανόν και να βρείτε την παρουσία του, μέσα στις παρέες σας, για να σας ξανακερδίσει. Εσείς είστε αυτοί, που θα πάρετε και την τελική απόφαση.
Τυχερές ημέρες: 06 και 11 Απριλίου

Τοξότης:

Κάποιος που έχετε μεγάλο χρονικό διάστημα να δείτε, θα σας επισκεφτεί. Όχι δεν είναι η θεία σας από τον Καναδά, αλλά ένας πρώην που είχε σημαδέψει τότε την καρδιά σας. Οι μέρες θα δώσουν χρήμα επίσης, αλλά και δρομολόγια για άλλα μέρη.
Τυχερές ημέρες: 12 και 22 Απριλίου

Αιγόκερως:

Μην κάνετε ή πείτε κάτι καθοριστικό αυτές τις ημέρες, για την εργασία και τον δεσμό σας. Πιθανόν και να αντιμετωπίσετε παράλογες συμπεριφορές, από τους γύρω σας. Μην δώσετε πολλή σημασία, είναι περαστικό το φαινόμενο.
Τυχερές ημέρες: 14 και 23 Απριλίου

Υδροχόος:

Ο σύντροφος σας, θα θελήσει να σας αποκαλύψει κάποια μυστικά του, που θα σας λύσουν τελικά πολλές από τις απορίες σας και ίσως και να σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς μαζί του πια. Οι μέρες μέχρι και το τέλος Απριλίου, σας φανερώσουν καθυστερημένα λεφτά.
Τυχερές ημέρες: 01 και 14 Απριλίου

Ιχθείς:

Με τους φίλους σας, να θέλουν να σας κάνουν ένα προξενιό, το πιο πιθανόν κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες, εσείς από το πουθενά να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας. Επίσης, εργασιακές ειδήσεις – εξελίξεις, θα σας λύσουν τα χέρια.
Τυχερές ημέρες: 04 και 16 Απριλίου