Αστρολογία – Ανάδρομος Ερμής: Μεγάλο Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Ανάδρομος Ερμής: Μεγάλο Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Ανάδρομος Ερμής 14/01 : Το σύμπαν μας χάρισε δύο εβδομάδες ειρήνης με την είσοδο του 2022… πριν εξαπολύσει την πιο διαβόητη χαοτική του μορφή.

Ακριβώς έτσι συμβαίνει. Κι αυτό γιατί ο Ερμής είναι και πάλι ανάδρομος. Η πρώτη ανάδρομη περίοδος του Ερμή ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και διαρκεί μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

Αυτή η ενοχλητική διέλευση είναι γνωστή για την πρόκληση τεχνολογικών προβλημάτων, εμπλοκών στα ταξίδια, εγκεφαλικών θολούρων και έντονων επικοινωνιακών συγκρούσεων. Κάτι αναμενόμενο, φυσικά.

Όμως μπορεί να είναι επίσης μια χρήσιμη στιγμή για να επιβραδύνετε και να αναθεωρήσετε την τρέχουσα πορεία σας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τη διορθώσετε και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Αν κατανοήσετε πώς θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τον χειμώνα του 2022 θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το όλο δράμα.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά τη σκέψη, τον προγραμματισμό και γενικότερα την επικοινωνία. Όταν γυρίζει ανάδρομος – όπως θα κάνει τέσσερις φορές το 2022 – μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα και επιβραδύνσεις σε όλους αυτούς τους τομείς. Αυτό καθιστά δυσοίωνο το συγκεκριμένο διάστημα για να ξεκινήσετε νέα έργα ή να υπογράψετε συμβόλαια, καθώς θα συναντήσετε παρεξηγήσεις ή εμπόδια.

Είναι επίσης σημαντικό να τσεκάρετε διπλά και τριπλά τυχόν προθεσμίες στα εργασιακά σας και να έχετε παραπάνω χρόνο στις μετακινήσεις σας, καθώς ο συγχρονισμός δυσκολεύει, όταν ο Ερμής περπατά ανάποδα. Ο Ερμής μπήκε στο φουτουριστικό και προσανατολισμένο στην κοινότητα ζώδιο του αέρα την 1η Ιανουαρίου, όπου θα ξεκινήσει την επερχόμενη ανάδρομή του. Αυτό θα επιβαρύνει επιπλέον την τεχνολογική επικοινωνία, τα ομαδικά έργα ή τη δυναμική της φιλίας κατά το πρώτο μισό της ανάδρομης περιόδου του.

Γι’ αυτό φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και να ελέγξετε ξανά ότι τα κείμενα και τα email σας πηγαίνουν στο σωστό μέρος. Στις 25 Ιανουαρίου, ο Ερμής θα επιστρέψει στον πρακτικό Αιγόκερω για το υπόλοιπο της αναδρομής του, κάτι που θα προκαλέσει σύγχυση σε οικονομικά θέματα ή θα βάλει τρικλοποδιά στα άψογα σχεδιασμένα πλάνα μας. Αν μπορείτε, αποφύγετε τις μεγάλες αγορές και αναμείνετε την έναρξη μεγάλων έργων μέχρι να στραφεί σε ορθή πορεία… κάτι που θα συμβεί στις 3 Φεβρουαρίου.

Ανάδρομος Ερμής 14/01 Καλώς ήρθατε στο κοσμικό δράμα
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι καβγάδες μέσα στην παρέα σου ή οι διαφωνίες μεταξύ συναδέλφων θα προκαλέσουν απογοητεύσεις τις επόμενες εβδομάδες Κριέ. Γι’ αυτό βάλε τα δυνατά σου να είσαι ομαδικός παίκτης και δείξε ευελιξία σε θέματα συμβιβασμών με άλλους. Αν παρασύρεσαι σε κουτσομπολιά ή μικρο-διαμάχες, θα χειροτερέψεις τα πράγματα στη δουλειά ή στην κοινωνική σου ζωή. Επομένως, φέρσου έξυπνα και μείνε μακριά από το δράμα.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Προσπάθειες που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία ή το σχολείο μπορεί να αντιμετωπίσουν εμπόδια και να σε επιβραδύνουν αυτό το διάστημα Ταύρε. Επομένως, αντί να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα ή να επιδιώξεις μια καινούργια δουλειά, καλύτερα δεσμεύσου στα παλιά έργα και στην τρέχουσα δουλειά σου. Η τακτοποίηση των επαγγελματικών σου εκκρεμοτήτων ή η κάλυψη θεμάτων στα οποία έχεις μείνει πίσω, θα σε βοηθήσει να νιώσεις έτοιμος να αναλάβεις δράση… μόλις τελειώσει η ανάδρομη περίοδος.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου Δίδυμε και ίσως νιώσεις να σε χτυπάνε αλύπητα, οι αναταραχές αυτής της αναδρομής. Είσαι συνήθως επαγγελματίας στην επεξεργασία νέων πληροφοριών, αλλά η εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αυτή τη στιγμή και ίσως νιώσεις μπερδεμένος σχετικά με το τι θέλεις να ακολουθήσεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση και να αντιμετωπίσεις τους κρυφούς σου φόβους που σε εμποδίζουν να στοχεύσεις τα αστέρια.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ίσως είναι καιρός να διευθετήσεις κάποια από τα χρέη σου τώρα Καρκίνε, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι προηγούμενες υποσχέσεις ή τα ληξιπρόθεσμα χρέη θα επανέλθουν στο επίκεντρο, αναγκάζοντάς σε να τηρήσεις το λόγο σου. Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι το ανάδρομο δράμα του Ερμή διαχέεται στις σχέσεις σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ανείπωτες δυσαρέσκειες. Ασχολήσου με τους σκελετούς της ντουλάπας σου, για να προχωρήσεις με καθαρή συνείδηση.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ήρθε η ώρα να εστιάσεις περισσότερο στις σχέσεις σου Λέοντα, καθώς αυτή η ανάδρομη κίνηση θα δημιουργήσει δυσκολίες στο να δεις τα πράγματα κατάματα. Οι παρεξηγήσεις ή οι συγκρούσεις προγραμματισμού, θα προκαλέσουν τριβές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Επομένως φρόντισε να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του, από ό,τι επιτρέπει η τρέχουσα ατζέντα σου. Να θυμάσαι πως ο ποιοτικός χρόνος… είναι πιο σημαντικός από τον ποσοτικό.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή η ανάδρομη κίνηση αναστατώνει εντελώς το πρόγραμμά σου Παρθένε, γι’ αυτό προετοιμάσου για μερικές ακατάστατες εβδομάδες. Ο καθορισμός ενός προσωπικού ή επαγγελματικού ραντεβού θα είναι δυσκολότερο από ό,τι συνήθως. Επομένως θα θέλεις να έχεις όσο μεγαλύτερη ευελιξία, όταν σχεδιάζεις τα πλάνα σου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα ερωτικά σου, καθώς οι ατυχίες προγραμματισμού θα προκαλέσουν αναβολή στα ραντεβού σου.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μπορεί να μην έχεις πολύ έμπνευση κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας Ζυγέ. Κι αυτό επειδή οι συγκρούσεις με την οικογένεια, τα προβλήματα με τους συγκάτοικους ή τα απροσδόκητα προβλήματα στα ραντεβού θα σε περιορίσουν κοινωνικά και θα σε απομακρύνουν από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα. Αντί να πιέσεις τις καταστάσεις, αξιοποίησε αυτό το διάστημα, για να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Θα νιώσεις δημιουργικά και συναισθηματικά πιο ανανεωμένος, μόλις τελειώσει η ανάδρομη πορεία.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η δυναμική στην ιδιωτική σου ζωή είναι λίγο χαοτική με τον ανάδρομο Ερμή…οπότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποια προσωπικά ξεκαθαρίσματα. Αν υπάρχουν ζητήματα στο σπίτι με τα οποία δεν έχεις ασχοληθεί ακόμη – είτε πρόκειται για ένα δράμα ενός μέλους της οικογένειας είτε για μια απαραίτητη επισκευή στο σπίτι – θα διαπιστώσεις πως δεν έχεις άλλη επιλογή από το να αναλάβεις την ευθύνη. Μπορεί να δυσκολευτείς επίσης σε θέματα επικοινωνίας.. γι’ αυτό θα χρειαστεί να είσαι ευσυνείδητος για τον τρόπο που εκφράζεσαι στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Θα είναι εύκολο να παγιδευτείς στη δίνη του δράματος, αν δεν προσέχεις τι λες και σε ποιον το λες. Το να στείλεις ένα μήνυμα στο λάθος άτομο ή να πεις κάτι απερίσκεπτο θα οδηγήσει σε πολλά μπερδέματα και παρεξηγήσεις, επομένως είναι καλύτερα να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις το άγχος του shopping therapy, καθώς θα είναι εύκολο να ξοδευτείς υπερβολικά και να χάσεις τον προϋπολογισμό σου κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Ερμής θα βυθιστεί στο ζώδιό σου κατά το δεύτερο της ανάδρομης πορείας του Αιγόκερε, γι’ αυτό θα νιώσεις τα αποτελέσματά του, με απτό τρόπο. Τα οικονομικά ζητήματα θα είναι χαοτικά αν δεν προσέξεις. Οπότε βάλε όριο στις δαπάνες σου και κράτησε στην άκρη λίγα μετρητά για τυχόν απρόβλεπτα έξοδα. Το να αντιμετωπίζεις τα πράγματα μέρα με τη μέρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείς αυτό το διάστημα. Επομένως αντί να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, για να βελτιώσεις τους τρέχοντες στόχους σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η ανάδρομη περίοδος του Ερμή ξεκινά από το ζώδιό σου Υδροχόε.. και τα αποτελέσματά του, φαίνονται ιδιαίτερα προσωπικά. Θα διαπιστώσεις πως δύσκολα βρίσκεις πρόσβαση στη διαίσθησή σου ή δεν θα μπορείς να δεις τον εαυτό σου καθαρά, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την επίτευξη των στόχων σου. Καλύτερα να καθυστερήσεις την εφαρμογή κάποιων ιδεών, μέχρι να τελειώσει η ανάδρομη πορεία του. Αντ’ αυτού αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να εξετάσεις και να προσαρμόσεις την τρέχουσα πορεία σου.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Δεν νιώθεις πως είσαι ο εαυτός σου αυτή την ανάδρομη περίοδο, καθώς η φυσικά ισχυρή διαίσθησή σου δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο συνήθως. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις, πως δεν έχεις επαφή με τους φίλους σου.. σαν να στερείσαι αμεσότητας. Μην παίρνεις τα πράγματα προσωπικά σε διάφορες κοινωνικές εμπλοκές που μπορεί να συμβούν στον κοινωνικό σου κύκλο. Να είσαι σίγουρος πως και οι άλλοι αντιμετωπίζουν αυτό το δράμα της αναδρομής. Θα συντονιστείς καλύτερα, όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία.