Αστρολογία: Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας – Αποκαλύψεις από το παρελθόν

Αστρολογία: Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας – Αποκαλύψεις από το παρελθόν

16 Σεπτεμβρίου – Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας 

Η αίσθηση του σκοπού σας είναι ισχυρή τώρα, καθώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο ενέργειας και αποφασιστικότητας. Η προσωπικότητά σας θα είναι πιο δυνατή τώρα – κάτι πραγματικά υπέροχο αν πρέπει να κάνετε δυνατή εντύπωση – όχι όμως σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτότητα ή διακριτικότητα.

Η ικανότητά σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων είναι ιδιαίτερα σαφής και μπορεί να ανακαλύψετε μυστικά ή να μπείτε στον πυρήνα ασυνείδητων μοτίβων (δικών σας ή άλλων).

Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία η προσωπική σας παρουσία μπορεί να φαίνεται κάπως «μεγαλύτερη από τη ζωή», οπότε πρέπει να θυμάστε ότι το λίγο είναι υπεραρκετό, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να είναι μια στιγμή που ξαφνικά θα βρείτε τη δύναμη να σταθείτε όρθιοι και να διεκδικήσετε την προσωπική σας δύναμη σε μια κατάσταση που φαίνεται συντριπτική ή αποθαρρυντική.

Από την άλλη πλευρά, αν εξακολουθείτε να παλεύετε να μάθετε πώς να κατέχετε τη δύναμή σας, χωρίς να χρησιμοποιείτε «πυρηνικές βόμβες» για να επισημάνετε την άποψή σας, μπορεί να νιώσετε λίγο συγκλονισμένοι ή τρομοκρατημένοι μ’ αυτή τη διέλευση. Σε αυτή την περίπτωση, κάντε μικρότερα βήματα και μην προσπαθήσετε να σπρώξετε τις καταστάσεις.

17 Σεπτεμβρίου – Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος (07:20 μ. Σκορπιού/Υδροχόου)

Τα οικονομικά, οι σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές και οι απολαύσεις μπορεί να φαίνονται μπλοκαρισμένες ή να απαιτούν επιπλέον προσπάθεια αυτή τη στιγμή. Η εκδήλωση των επιθυμιών σας μπορεί να απαιτεί πρόσθετη σκληρή δουλειά . Αλλά αυτός ο αγώνας θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να υπάρχει ένας τεράστιος βράχος που παρεμβαίνει στο δρόμο σας και εμποδίζει να εκπληρώσετε την επιθυμία της καρδιάς σας. Ίσως είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολη πτυχή της κατάστασής σας προτού καταφέρετε να μάθετε πώς να προχωρήσετε.

Αυτό είναι τελικά ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί αντιμετωπίζοντας ό,τι είναι εξωπραγματικό, μη λειτουργικό ή απλώς δεν σας συμφέρει.

Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που φτάνετε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να κάνετε ορισμένες επιλογές… ή οι συνθήκες σας αναγκάζουν να αλλάξετε κατεύθυνση.

Αυτή η διέλευση μπορεί να κάνει σαφή την επιλογή σας, αν και μπορεί να μην είναι αυτή που ελπίζατε.