Αστρολογία: Ήλιος σύνοδος Ερμής – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ήλιος σύνοδος Ερμής – Προβλέψεις

Στην εποχή των Αισθήσεων : 18 Απριλίου – Ήλιος σύνοδος Ερμής (29:14 μ. Κριού) 

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να συγχωνευθεί με όσα σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια εύκολη ροή ιδεών και επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω σας.

Μπορεί επίσης να αυξήσει τις αντιλήψεις και τις παρατηρήσεις σας για τον κόσμο, καθώς αρχειοθετείτε τα πάντα στην εσωτερική βάση δεδομένων σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώσετε λίγο «δεμένη» τη γλώσσα σας, καθώς θα είναι δύσκολο να εκφράσετε με ακρίβεια τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας.

Σ’ αυτήν την περίπτωση, απλώς παρατηρήστε και ακολουθήστε τη ροή. Τα σωστά λόγια, θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να μην είστε ιδιαίτερα αντικειμενικοί…ειδικά με τον εαυτό σας και με τη συμπεριφορά σας στους γύρω σας.

Θα αισθανθείτε ότι η αίσθηση του εαυτού σας λάμπει αβίαστα, αλλά αν οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας έρχονται σε σύγκρουση με άλλα μέρη του εαυτού σας (π.χ. συναισθήματα, ανάγκες, αντικειμενικότητα), τότε μπορεί ενεργήσετε γρήγορα και απρόσεκτα. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτόν σας πριν ενεργήσετε.

Η κορυφή του Ερμή συνδέεται με τον Ήλιο όταν είναι Cazimi- που σημαίνει ότι είναι ακριβώς στα 17 λεπτά του τόξου. Τις λίγες ώρες που συμβαίνει αυτό, λέγεται πως ο πλανήτης είναι πολύ δυνατός. Στην περίπτωση του Ερμή, οι αντιλήψεις, η συνειδητοποίηση, οι σκέψεις και η ικανότητά σας να βάλετε τις σκέψεις σας σε λέξεις μπορεί να είναι ασυνήθιστα σαφείς, επικεντρωμένες ή άμεσες.

Αυτό μπορεί να είναι ακόμη εντονότερο, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους.

Ζώδια – προβλέψεις

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, είστε γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες! Ωστόσο, κάποιο αίσθημα ανασφάλειας φαίνεται ότι σας εμποδίζει να τα υλοποιήσετε. Αυτή την περίοδο που έχετε την τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να παραμερίσετε τέτοιους φόβους και να προχωρήσετε προς τους στόχους σας. Παραμείνετε εστιασμένοι και αξιοποιήστε τις επαφές και τις γνώσεις σας για να προωθήσετε τα όνειρά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, νιώθετε κάποια απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε; Μην αφήσετε να σας καταβάλει αυτό το συναίσθημα, γιατί θα πάνε χαμένη η δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι μια αναθεώρηση στη στρατηγική σας και κάποιες προσαρμογές της. Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε συγκυρία!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι άνθρωποι που αγαπάτε είναι στο επίκεντρο της σκέψης σας! Εκεί θα διαθέσετε τον περισσότερο χρόνο σας, καθώς έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη στήριξή σας. Ακούστε με προσοχή τα προβλήματά τους και χρησιμοποιήστε την πρακτική σκέψη σας για να καταλήξετε στις πιο αποδοτικές λύσεις. Ακόμα κι αν σας κουράσει η συγκυρία, παραμείνετε ήρεμοι για να καταφέρετε να τους στηρίξετε!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορεί η επικρατούσα ατμόσφαιρα να σας φαντάζει κάπως παράξενη… Η οπτική σας είναι ομιχλώδης και η διάθεσή σας κυκλοθυμική. Βλέπετε με απαισιοδοξία σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό φτάνετε στη μελαγχολία. Πρέπει άμεσα να αλλάξτε τη στάση σας, για να μην χάσετε μέρος της προόδου που έχετε ήδη σημειώσει. Αν αποφασίσετε συνειδητά να δείτε τα πράγματα πιο θετικά, θα διαπιστώσετε πως δεν είναι όσο άσχημα νομίζετε. Έτσι θα τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ξεχειλίζετε από ενέργεια και λαχτάρα για ζωή! Αυτό είναι το καλύτερο εφαλτήριο για να πάρετε τον έλεγχο των θεμάτων σας, ώστε να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν ή δεν σας ικανοποιούν. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι να είστε ειλικρινείς με τα πραγματικά σας ζητούμενα, για να μην χαραμίσετε αυτή την ευκαιρία για αλλαγές. Παράλληλα, προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας αυτή την περίοδο. Έχετε μια τάση για έπαρση, που μπορεί να θίξει κάποιους!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και χρειάζεστε οργάνωση! Πρέπει να στήσετε ένα πρόγραμμα με το βλέμμα στο μέλλον, αν θέλετε να αντεπεξέρχεστε στις προκλήσεις χωρίς να πιέζεστε. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα, χειριστείτε όσα έχετε σε εκκρεμότητα μέχρι να τα διαγράψετε από τη λίστα υποχρεώσεων. Να έχετε πίστη στις ικανότητες και την κρίση σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τα άστρα ευνοούν κάθε εγχείρημά σας αυτή την περίοδο! Είναι η ιδανική στιγμή να αυξήσετε κατακόρυφα την ταχύτητά σας, να διεκδικήσετε ακόμα και στόχους ή φιλοδοξίες που διστάζατε ως τώρα. Μην τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία και μην αποθαρρύνεστε. Οργανωθείτε με μακροχρόνια οπτική και θα μπορείτε να χειριστείτε κάθε πρόκληση τη στιγμή που προκύπτει. Έτσι δεν θα μένουν εκκρεμότητες που μπορεί να σας αγχώσουν αργότερα!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, κάπως ομιχλώδες είναι το κριτήριό σας τον τελευταίο καιρό! Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων σας, ούτε τις γνήσιες προθέσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι λίγος χρόνος απομάκρυνσης για να καθαρίσετε τις σκέψεις σας. Μια αναθεώρηση στη στάση σας θα δείξει τι πρέπει να κάνετε ώστε να χαλαρώσετε!

Τοξότης

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, αγαπητοί Τοξότες! Οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα είναι καλύτερες από τις τωρινές, κάτι που θα τονώσει αφάνταστα την αίσια οπτική σας για το μέλλον. Με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και με δυναμισμό, μπορείτε να υλοποιήσετε όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σας ταλαιπωρεί μια τάση να μετατρέπετε σε βουνό κάθε κόκκο άμμου! Έτσι χάνετε τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων, δεν συνειδητοποιήσετε ότι η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι μόνο στο μυαλό σας. Αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πολύ καλύτερη απ’ αυτό που νομίζετε. Μην δραματοποιείτε τα πράγματα και μην βυθίζεστε σε ανυπόστατες απελπισίες. Αν ηρεμήσετε και καθαρίσετε το μυαλό σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε ό,τι κι αν σας αναχαιτίζει!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε υπερβολικά πιεσμένοι τον τελευταίο καιρό! Γι’ αυτό νιώθετε εξαντλημένοι, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν μπορείτε να κρίνετε ορθά τις καταστάσεις, κάνετε επιπλέον λάθη και βιαστικές κινήσεις που δεν σας ευνοούν. Όμως τα άστρα αλλάζουν την ατμόσφαιρα και σας παράσχουν την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανασυνταχθείτε. Μόλις φορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα κάνετε μια δυναμική επάνοδο για να διευθετήσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, κοντεύετε να εξουθενωθείτε από τα πολλά μέτωπα που έχει ανοικτά ταυτόχρονα! Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα, για να ξεκουραστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Μετά στήστε ένα πρόγραμμα που θα είναι λειτουργικό, ώστε να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά χωρίς να πιέζεστε!