Αστρολογία – Ήλιος στον Υδροχόο: Μία νέα εποχή γεμάτη «ηλεκτρισμό»

Αστρολογία – Ήλιος στον Υδροχόο: Μία νέα εποχή γεμάτη «ηλεκτρισμό»

Μια νέα εποχή : Πλησιάζουμε στο τέλος του ζωδιακού κύκλου, φτάνοντας τώρα στον ηλεκτρικό Υδροχόο. Είναι το τελευταίο αέρινο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει όλα όσα μπορούμε να μάθουμε, να μελετήσουμε και να γνωρίσουμε.

Η επιβεβαίωση του Υδροχόου είναι το: «ξέρω». Αυτός ο ηλιακός κύκλος αναφέρεται στην περιπέτεια και τη δημιουργική ζωή. Ο Υδροχόος ακολουθεί το δικό του μονοπάτι.

Είναι ο αντικομφορμιστής του ζωδιακού.. έτοιμος για όλα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείτε με νέα σκηνικά και νέες ιδέες. Ο Υδροχόος προσδίδει μια προοδευτική, καινοτόμο προοπτική. Να ανυπομονείτε για όλα τα εναλλακτικά, ανορθόδοξα, τεχνολογικά και φιλοσοφικά θέματα. Ο Υδροχόος είναι εγκεφαλικός, περίεργος και εντελώς πρωτότυπος. Η ζωή κάτω από αυτόν τον ήλιο… είναι ιδιόρρυθμη και συναρπαστική!

Τα γεγονότα μπορεί να εκτυλίσσονται ξαφνικά… όμως όλα φαίνονται μοιραία, όλα φαίνεται πως γίνονται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Ο Υδροχόος λατρεύει τις εκπλήξεις και μας κρατά σε εγρήγορση, θυμίζοντάς μας πως στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τίποτα. Νιώστε αυτή τη συνεχή θαυματουργή κατάσταση.

Οι ουρανοί ανοίγουν, σαν να τους ράγισαν οι θεοί έτοιμοι να μας «λούσουν» με δώρα, που διευρύνουν το μυαλό. Καλλιτέχνες, συγγραφείς, καινοτόμοι όλων των ειδών – προετοιμαστείτε για μια έκρηξη δημιουργικής ενέργειας! Ο ήλιος στον Υδροχόο είναι σε πτώση ( σε απόσταση 180 μοιρών από το ζώδιο που κυβερνά, τον Λέοντα).

Επειδή ο Λέων κυβερνά το «εγώ» θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει το «αντί-εγώ». Κατά ειρωνικό τρόπο, ο υδροφόρος είναι αδιάλλακτα πεισματάρης σ’ αυτό το θέμα. Προστατεύει τα δικαιώματα της ανθρωπότητας με τόσο θόρυβο και τόση δικαιοσύνη…. που από ένα ορισμένο σημείο και μετά, δεν αφορά πλέον το κοινό καλό… αλλά το αν έχει δίκιο ή όχι.

Στον κόσμο του Υδροχόου, τα πάντα είναι μάχη, ανταγωνισμός κι ένα συνεχές κιγκλίδωμα ενάντια στις συμβάσεις.

Οι ισορροπημένοι Υδροχόοι είναι αφοσιωμένοι στην εξέλιξη… τόσο της ανθρωπότητας όσο και του προσωπικού τους εγωισμού. Στην καλύτερη περίπτωση, ενδυναμώνουν, αναζωογονούν και ανανεώνουν τις κοινότητές τους.

Ο Υδροχόος μπορεί να είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, απόμακρος, διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη για την αλληλεγγύη.. και την αγάπη για τη μοναξιά. Ο κυρίαρχος πλανήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, ο προάγγελος του απροσδόκητου.

Σκεφτείτε τον ελληνικό μύθο του αγοριού που έγινε θεός.. τον Γανυμήδη, από τον οποίο πήρε το όνομά του ο Υδροχόος. Ο Γανυμήδης ήταν ένα όμορφο νεαρό αγόρι από την Τροία, ένας ταπεινός βοσκός, που αγνοούσε εντελώς ότι ο Δίας τον παρακολουθούσε και είχε ερωτευτεί την ομορφιά του.

Ο Δίας μεταμορφώθηκε σε αετό και απήγαγε τον Γανυμήδη από το λιβάδι που βρισκόταν. Ο Γανυμήδης έγινε – παρά τη θέλησή του – σύζυγος του Δία και ήταν, από όλους τους εραστές του Δία, ο μόνος στον οποίον δόθηκε αθανασία. Ο Γανυμήδης ορίστηκε επίσης σαν οινοχόος των θεών. Τον ξέρουμε τώρα όλοι σαν… Υδροχόος «ο υδροφόρος».

Ναι! αυτό το «αγόρι» ήταν «εραστής» του Δία. Η απαγωγή και η σχέση του, ήταν σαφώς μη συναινετικές και ηθικά διεφθαρμένες. Μήπως είναι αυτή η ρίζα του φλογερού πάθους του Υδροχόου για κοινωνική δικαιοσύνη; Η ρίζα της κραυγής του είναι ξεκάθαρη σαν την αυγή, που σκάει στον χειμωνιάτικο διάδρομο.

Προσοχή: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο στην αρχή αυτού του κύκλου και μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, ενώ η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29 Ιανουαρίου.

Ο ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στις 23 Ιανουαρίου. Κάποτε θεωρούνταν θετική επιρροή για τον αδιόρθωτο παλιό ανάδρομο Ερμή, αλλά τώρα πιστεύεται πως ανακατεύει τα πράγματα ακόμα περισσότερο! Γι’ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Ο ήλιος τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30 Ιανουαρίου. Να περιμένετε το απροσδόκητο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Δεν είναι καλή επιρροή για διάφορα ρίσκα. Μπορεί να λάβετε δυσάρεστα νέα μέσω email ή τηλεφωνικής κλήσης. Επικρατεί κοινωνική ένταση, αδεξιότητα κι αμηχανία. Παρακολουθήστε τα ασυνήθιστα καιρικά μοτίβα.

31 Ιανουαρίου είναι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο / Κινέζικη Πρωτοχρονιά! Το 2022 είναι η χρονιά της τίγρης του νερού- πόσο σέξι είναι αυτό; Η ζωή στην Κίνα, περιστρέφεται γύρω από τις φάσεις της σελήνης. Τα γενέθλια γιορτάζονται όχι σύμφωνα με μια σταθερή ημερολογιακή ημερομηνία, αλλά σύμφωνα με το πότε η σελήνη και ο ήλιος επιστρέφουν στις ίδιες θέσεις.

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου – ημέρα χρυσού αστεριού. Πολύ παραγωγική επιρροή! Προσδίδει υψηλή ενέργεια, κίνητρο και αυτοπεποίθηση.

Όσο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η εποχή του Υδροχόου είναι η χειρότερη δυνατή στιγμή για τον εορτασμό του έρωτα και των ερωτικών σχέσεων. Ο Υδροχόος είναι πολλά πράγματα….ΟΧΙ όμως ρομαντικός.