Αστρολογία: Άρης στον Καρκίνο, από 16 Μαίου – 1η Ιουλίου

Αστρολογία: Άρης στον Καρκίνο, από 16 Μαίου – 1η Ιουλίου

Ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας και της δράσης περνά σήμερα, 16 Μαΐου στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 2 Ιουλίου, αυξάνοντας την ενέργεια αλλά και τις συναισθηματικές μας διακυμάνσεις. Οι πρώτοι που θα το νιώσουν είναι φυσικά οι Καρκίνοι, οι οποίοι θα γίνουν πιο εξωστρεφείς, εκδηλωτικοί στα θέλω τους και διεκδικητικοί.

Ο πλανήτης του πολέμου, Άρης, περνά στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 16 Μαΐου 2019, όπου και θα μείνει έως την 1η Ιουλίου. Ώρα να φροντίστε τις βάσεις σας και ό,τι σάς κάνει να νιώθετε συναισθηματικά ασφαλείς.

Αυτά είναι διαφορετικά για τον καθένα, κυμαίνονται από τη πραγματική έννοια της στέγης, τα χρήματα στην τράπεζα, την κοινωνική κατάσταση ή ακόμα και των κύκλο των φίλων κάποιου. Οι επόμενες έξι εβδομάδες είναι ιδανικές για να εξερευνήσετε τις βαθύτερες ανασφάλειες σας, τις φοβίες, τις πικρίες και τα συναισθηματικά κόμπλεξ που έχουν απομείνει από την παιδική σας ηλικία.

Ανταγωνισμοί, παράπονα και τσακωμοί θα υπάρχουν και στις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις των Αιγόκερων, Κριών και Ζυγών αντίστοιχα. Σπατάλες και απρογραμμάτιστα έξοδα θα έχουν Δίδυμοι και Τοξότες, ενώ στο κόκκινο θα είναι οι φιλίες και τα ερωτικά Ιχθύων και Παρθένων.

 Κριός

Ο Άρης στον Καρκίνο κατευθύνει όλη σας την ενέργεια στο σπίτι και την οικογένεια, αγαπητοί Κριοί. Μπορεί να φωνάξετε τους μαστόρους, να ανακαινίσετε ή να αναδιακοσμήσετε τον χώρο σας. Ή μπορεί να μαζέψετε μαζί την οικογένεια, να επισκεφτείτε τους γονείς σας ή να φιλοξενήσετε μια εκδήλωση στο σπίτι σας. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι οικογενειακές διαφωνίες, η αναμάσηση παλιών γεγονότων και η διατήρηση πικριών. Θα δυναμώσετε περισσότερο τις βάσεις σας προσπαθώντας να χρίσετε γέφυρες παρά κρατώντας κακίες του παρελθόντος.

Τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Επεκτείνετε το σπίτι σας, αναδιακοσμήστε ή κλείστε μια συμφωνία σχετική με κάποιο ακίνητο.

Σχεδιάστε μια μεγάλη οικογενειακή εκδήλωση.

Ξεκαθαρίστε κάθε καταπιεσμένο συναισθηματικό ζήτημα από την παιδική σας ηλικία.

Ταύρος

Εσείς, αγαπητοί μου Ταύροι, αγαπάτε το σπίτι και την οικογένεια και χρειάζεστε τις ανέσεις σας. Ο Άρης στον Καρκίνο πρόκειται να φέρει δράση στο άμεσο περιβάλλον σας. Μπορεί να επισκεφτείτε συγγενείς ή να συγκεντρώσετε για κάποιον σκοπό τους γείτονές σας. Ή μπορεί να έχετε χαρτιά να υπογράψετε και αποφάσεις να πάρετε που θα ασφαλίζουν την περίμετρό σας. Προετοιμαστείτε για συναισθηματικές κουβέντες. Προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί κατά λάθος να πονέσουν.

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Εκμεταλλευτείτε τα κοινωνικά μέσα, επικεντρωθείτε σε ένα συγγραφικό έργο ή ξεκινήστε ένα εκπαιδευτικό μάθημα.

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα σε ένα μέρος που έχει συναισθηματική αξία για σας.

Δικτυωθείτε, φλερτάρετε, κάντε επαφές, φέρτε νέα, νιώστε τον παλμό των γύρω και κάντε το τηλεφώνημα!

Δίδυμοι

Επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας, Δίδυμοι. Επίσης, πιο γενικά, σε ό,τι είναι δικό σας, τι έχετε να προσφέρετε και πόσα μπορείτε να χρεώσετε γι’ αυτά. Ο Άρης στον Καρκίνο σάς κάνει προστατευτικούς απέναντι στα πράγματά σας. Κινητοποιήστε να βγάλετε χρήματα και, αν και κρατάτε τα πράγματα χαλαρά και επιφανειακά κατά κανόνα, θέματα που έχουν να κάνουν με την αξία του εαυτού σας και ξεκινάνε από πολύ παλιά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Αυτό σας κινητοποιεί να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας για να αποδείξετε την αξία σας. Μπορεί επίσης να προκύψουν έξοδα.

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Να ζητήσετε αύξηση ή να επενδύσετε στα ταλέντα σας και να βγάλετε έξτρα χρήματα.

Να δείτε σοβαρά τα περιουσιακά στοιχεία σας. Να τα συνδυάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε.

Να αυξήσετε την αξία των μετοχών σας στον έρωτα και να νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Είναι η σειρά σας, Καρκίνοι! Είστε ο βασιλιάς ή η βασίλισσα του δυναμισμού! Έχετε την ενέργεια, την αντοχή, το σεξαπίλ και το κίνητρο που όλοι λαχταρούν. Όλοι έλκονται πάνω σας σαν πεταλούδες στο φως! Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς δίνει το πράσινο φως να κάνετε πραγματικότητα τις επιθυμίες σας και να πετύχετε σχεδόν οτιδήποτε θελήσετε. Εσείς αποφασίζετε τις επόμενες έξι εβδομάδες, γι’ αυτό ορίστε τον ρυθμό! Φροντίστε την υγεία σας, ωστόσο και μην το παρακάνετε μόνο και μόνο επειδή μπορείτε.

Τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς; Κάντε την αρχή και κάντε το πραγματικότητα!

Πάρτε πρωτοβουλία με κάποιον που σας αρέσει ή κάντε μια κίνηση στην καριέρα σας.

Γυμναστείτε και ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι!

Λέων

Ώρα να ρίξετε τους τόνους, Λέοντες. Ένα θέμα υγείας μπορεί να σας απασχολήσει ή ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που θα απαιτήσει να αποφύγετε τους προβολείς μέχρι να είστε έτοιμοι για την μεγάλη αποκάλυψη. Ο Άρης στον Καρκίνο σάς βοηθά να αφήσετε το παρελθόν και να σκεφτείτε. Οι επόμενες έξι εβδομάδες είναι μια περίοδος θεραπείας και ανάρρωσης, αγαπητοί Λέοντες. Και το παράνομο σεξ μπορεί να βοηθήσει, αν το έχετε εύκαιρο…

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Γίνετε εθελοντές ή βάλτε ενέργεια σε κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ.

Αποδράστε σε ένα ησυχαστήριο και βρείτε χρόνο για διαλογισμό.

Κάντε ένα ταχύρυθμο μάθημα στις μικροπολιτικές του γραφείου ή εξερευνήστε τη σεξουαλικότητά σας.

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να αφήσετε το φρένο όσον αφορά ένα αγαπημένο σας όνειρο ή μια φιλοδοξία, αγαπητοί Παρθένοι! Η περίοδος που βρίσκεται ο Άρης στον Καρκίνο θα είναι πολύ κοινωνική για εσάς. Θα μπείτε σε έναν αποκλειστικό κύκλο ανθρώπων. Αν το να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα απαιτεί να κλειστείτε στο σπίτι και να αρνηθείτε όλες τις προσκλήσεις που θα λάβετε, καλώς. Το κλειδί είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και να αποφασίσετε πού θέλετε να ανήκετε. Δουλεύετε ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση! Προσέξτε τσακωμούς με φίλους και αποφύγετε τις αναφορές στο παρελθόν.

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Δώστε το είναι σας και κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Δικτυωθείτε, κάντε φίλους και συμμάχους και βρεθείτε σε πριβέ εκδηλώσεις.

Διαλέξτε έναν σκοπό και κάντε τη διαφορά!

Ζυγός

Ο Άρης στον Καρκίνο σάς δίνει τα ηνία, αγαπητοί Ζυγοί! Επικεντρώνεστε στο στάτους, στις ευθύνες και στον ρόλο που εκπληρώνετε στα μάτια των άλλων –είτε πρόκειται για το ρόλο επικεφαλής της οικογένειας, για CEO ή το άτομο που αναζητούν όλοι για συνδετήρες. Ετοιμαστείτε για περισσότερες ευθύνες. Η ανάληψη της ηγεσίας θα κάνει θαύματα στην καριέρα σας, θα αυξήσει τη διαφάνεια σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα τους φιλόδοξους στόχους σας. Άντε, λοιπόν, δεν έχετε χρόνο για χάσιμο! Προσέξτε τις διαφωνίες με προϊσταμένους.

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο έως τις 20 Ιουλίου:

Κυνηγήστε τους πιο φιλόδοξους στόχους σας.

Στοχεύστε σε προαγωγή και μια θέση στο συμβούλιο.

Ανυψώστε το στάτους σας ή κάντε μια σχέση επίσημη!

Σκορπιός

Ο Άρης στον Καρκίνο σάς δίνει περιπετειώδη διάθεση. Ώρα να κάνετε τη ζωή σας μεγαλύτερη και καλύτερη, αγαπητοί Σκορπιοί! Το μάρκετινγκ, οι εκδόσεις και οι δημόσιες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν μια θέση στον χάρτη ή μπορεί να θέλετε να εκδώσετε κάτι δικό σας και να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί. Οι επόμενες έξι εβδομάδες μπορούν επίσης να σας δώσουν την ενέργεια να αντιμετωπίσετε ένα νομικό θέμα. Έχετε την αρρώστια του ταξιδιώτη; Διακοπές στο εξωτερικό θα σας χαρίσουν δυνατές αναμνήσεις. Μπορεί να έχετε έντονα συναισθήματα για μια συγκεκριμένη ιδέα τις επόμενες έξι εβδομάδες, αλλά προσπαθήστε να μην πιέσετε τους άλλους.

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Επισκεφτείτε έναν προορισμό που θα σας μείνει αξέχαστος!

Εκδώστε την ιστορία σας, προωθήστε την επιχείρησή σας και επεκτείνετε την επιρροή σας.

Επιστρέψτε στα θρανία, διαβάστε για τις εξετάσεις σας και διασφαλίστε το πτυχίο σας.

Τοξότης

Οικονομικές διαπραγματεύσεις; Χωρίς αμφιβολία! Οι συναισθηματικές και οι οικονομικές εξαρτήσεις δεν είναι εύκολο θέμα για εσάς, αγαπητοί Τοξότες. Ο Άρης στον Καρκίνο, όμως, είναι η ιδανικότερη περίοδος για να το λύσετε. Κλείστε τη συνάντηση και την οικονομική συμφωνία με την τράπεζα ή έναν χορηγό. Οι άλλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα λεφτά τους και θα πρέπει να τους πείσετε ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και στο ερωτικό μέτωπο, όπου θα διαπιστώσετε ότι το σεξ έρχεται μαζί με απαιτήσεις… Περιμένετε έξι έντονες εβδομάδες!

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Πάρτε δάνεια, επιχορήγηση ή υποτροφία.

Κάντε έρωτα όχι σεξ και βιώστε την πραγματική οικειότητα με κάποιον.

Αντιμετωπίστε την αλήθεια όσον αφορά την οικογένειά σας και διευθετήστε τη διαθήκη, την κληρονομιά ή την ασφάλειά σας.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Καρκίνο δίνει στους άλλους το πάνω χέρι, αγαπητοί Αιγόκεροι. Όχι κάτι στο οποίο είστε ιδιαίτερα συνηθισμένοι. Οι σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο και μπορεί να έχετε πολλά τρεξίματα που αφορούν θέματα άλλων ή να κυνηγάτε κάποιον. Σημαντικές αποφάσεις μπορεί να βασιστούν πάνω στις ανάγκες των άλλων και αυτό δεν είναι κακό. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τις σχέσεις σας, αλλά καλό είναι να γυμνάζετε ανά καιρούς τους μυς της οικειότητας. Έχετε αυτό κατά νου και κρατήστε τους τσακωμούς στο ελάχιστο!

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Δώστε στο ταίρι σας όλη την αγάπη και την προσοχή σας!

Βγείτε εκεί έξω και ξεπεράστε το ανταγωνισμό.

Κάντε μια επαγγελματική συμφωνία ή δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια σχέση…

Υδροχόος

Είστε σε κορυφαία φόρμα, αγαπητοί Υδροχόοι; Καλά θα κάνετε να είστε, γιατί οι επόμενες έξι εβδομάδες θα είναι πολύ γεμάτες για εσάς! Ένα επαγγελματικό πρότζεκτ χρειάζεται πολλή αφοσίωση και δουλειά για να ανέβει στον αέρα ή μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιον βοηθό. Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί επίσης να σας κινητοποιήσει να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα υγείας. Ο Υδροχόος είναι αρκετά εγκεφαλικό ζώδιο και αυτό συχνά σάς απομακρύνει από τις σωματικές ανάγκες σας. Τώρα είναι η ώρα να συντονιστείτε με το σώμα σας, να το φροντίσετε και να τους δώσετε τη σωστή διατροφή. Αποφύγετε τους τσακωμούς στη δουλειά.

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Ξεκινήστε να τρώτε και να ζείτε πιο υγιεινά.

Ξεχάστε τα φρένα όσον αφορά την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού πρότζεκτ και τελειώστε τη λίστα σας.

Αντιμετωπίστε ένα θέμα υγείας και βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας.

Ιχθύες

Μόνο μια φορά στα δύο χρόνια επισκέπτεται ο Άρης τον οίκο της αγάπης σας, αγαπητοί Ιχθύες και αυτή έφτασε! Η δημοτικότητά σας σπάει τα ρεκόρ! Ελεύθεροι; Μπορείτε να προσελκύσετε λίγο πολύ όποιον θέλετε και δεν μιλάμε για χλιαρά συναισθήματα εδώ. Δεσμευμένοι; Ετοιμαστείτε να απολαύσετε καυτό σεξ! Κινείστε σε επικίνδυνες θερμοκρασίες για τις έξι εβδομάδες στον έρωτα και την ευτυχία και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην μαγευτική αύρα σας. Δεν πείθεστε; Αν το πάθος σας είναι μια σταρτ απ ή ένα δημιουργικό έργο, βουτήξτε στα βαθιά!

Τρία πράγματα μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

Βγείτε, περάστε καλά, φλερτάρετε με το κιλό!

Πέστε με τα μούτρα σε ένα δημιουργικό έργο ή κάντε το χόμπι σας επιχείρηση.

Απολαύστε έναν καυτό έρωτα ή ξεκινήστε την οικογένειά σας!