Αστερόcosmos στο εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης…

Έως 6 Ιανουαρίου, μπορεί κανείς να επισκεφτεί  τον εντυπωσιακό Παιχνιδόκοσμο και το Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου πρωταγωνιστούν ένας Μάγος, ο Αϊ Βασίλης και το εργαστήρι των ξωτικών, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ένας παραμυθένιος κόσμος που θα απολαύσουν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη και ο χώρος στάθμευσης στον Εκθεσιακό χώρο κοστίζει μόνο 2 ευρώ, ενώ έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα.

Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να ξεκινήσουν την περιπλάνησή τους, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ξεκινώντας από το Αστερόσπιτο της δημιουργίας, όπου μπορούν να γράψουν το γράμμα τους στον Αϊ  Βασίλη.

Με οδηγό τους ένα μαγικό μονοπάτι, περνώντας μέσα από το εργαστήρι των ξωτικών καθώς και από τα άλλα αστερόσπιτα καταλήγουν τελικά στον αγαπημένο Άγιο των παιδιών.

Το πιο εντυπωσιακό θέαμα στην Έκθεση, αποτελεί το προηγμένο τεχνολογικό UFO , το οποίο ως ένας ιπτάμενος δίσκος, στροβιλίζεται και καλεί τους τολμηρούς να δοκιμάσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία της ανάβασης σε αυτό. Μάλιστα πρόκειται για ένα από τα τέσσερα τέτοιου είδους παιχνίδια που υπάρχει σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Γι’ αυτούς πάλι που προτιμούν την παγοδρομία, ο χώρος διαθέτει ένα παγοδρόμιο 450μ. όπου μπορούν να απολαύσουν την βόλτα πάνω στα πέδιλα τους. Υπάρχουν και πολλά άλλα παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, μεταξύ των οποίων και ένα τρένο του Αϊ Βασίλη, καρουζέλ και φυσικά δεν λείπουν τα δημιουργικά εργαστήρια καθώς και η αγορά.

Το κλίμα κάνουν ακόμη πιο Χριστουγεννιάτικο, οι διάφορες χορωδίες και τα συγκροτήματα που διασκεδάζουν τον κόσμο υπό τον ήχο γιορτινών μελωδιών και των αγαπημένων σε όλους Χριστουγεννιάτικων καλάντων.

Ο Αστερόκοσμός είναι καθημερινά ανοιχτός κατά την περίοδο των εορτών, από τις 10:00 το πρωί εως τις 22:00 το βράδυ.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με τα μικρά σας αστέρια!!!