Ας σοβαρευτούνε κάποιοι επιτέλους…

Πριν από μερικά χρόνια, ξέσπασε η οικονομική κρίση στη Κύπρο, επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος παρέλαβε από τον Τάσσο Παπαδόπουλο πλεόνασμα και κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να φαλιρίσει τον τόπο μας και να αναγκαστεί ο κόσμος να τρέχει στα κοινωνικά παντοπωλεία με κουπόνια όπως γινότανε και παλιά στη Σοβιετική Ένωση την οποία θαύμαζε και θαυμάζει μέχρι σήμερα το ΑΚΕΛ και ο Χριστόφιας.

Την πιο πάνω περίοδο όλοι οι Κύπριοι έγιναν μέσα σε μία νύχτα “οικονομολόγοι” και έβγαιναν στα ΜΜΕ  για να μας διαφωτίσουν δήθεν …  χωρίς να είναι καν οικονομολόγοι….

Τώρα με τα γνωστά γεγονότα στην Κυπριακή ΑΟΖ και τις τουρκικές προκλήσεις, με τον Ερντογάν να απειλεί Ελλάδα και Κύπρο, έγιναν όλοι ξαφνικά από το πουθενά ..”διεθνολόγοι”….

Το κακό έχει παραγίνει με τους “διεθνολόγους” οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ να μας κάνουν πολιτικές αναλύσεις παίζοντάς το ειδήμονες και  διεθνολόγοι…

Όποιος διετέλεσε 6 μήνες Υπουργός ή βουλευτής νομίζει ότι αυτόματα γίνεται διεθνολόγος ..  Θεωρούν ότι έχουν γνώση για όλα…

Έχει ξεφύγει η όλη κατάσταση με τους δήθεν ειδικούς, οικονομολόγους, διεθνολόγους …

Ας σοβαρευτούν επιτέλους κάποιοι και ας απομακρυνθούν από τα πάνελ γιατί στο τέλος μπερδεύουν και τρομοκρατούν και το κόσμο.

Γιατί είναι γνωστόν ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας…