Ας σεβαστούμε λίγο τη προσωπική ζωή του καθενός

Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει καταιγισμός δημοσιευμάτων σε διάφορα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά αναφερόμενα στις θερινές διακοπές των θυγατέρων του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσας και Ινώς οι οποίες ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων με τους συζύγους τους.

Κάποια ΜΜΕ καλό είναι να καταλάβουν  ότι έχουν κι αυτές δικαίωμα να κάνουν διακοπές όπως ο καθένας από εμάς και έχουν επίσης προσωπική ζωή την οποία θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Μήπως οι υπόλοιποι πολιτικοί δεν κάνουν διακοπές με τις οικογένειες τους; Δεν γιορτάζουν τα γενέθλια τους; Γιατί όλος αυτός ο θόρυβος επειδή γιόρτασε τα γενέθλια της η κόρη του Προέδρου και πήγαν διακοπές οικογενειακώς με τα παιδιά τους; Δεν έχουν δικαίωμα; Τους τα πλήρωσε κανείς; Εκμεταλλεύτηκαν το κράτος; Ε, όχι βέβαια.

Στο κάτω – κάτω, ο  Κυπριακός λαός εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Νίκο Αναστασιάδη και όχι τις θυγατέρες του ούτε τους γαμπρούς του.

Άρα έχουν κάθε δικαίωμα όπως όλοι μας και να διασκεδάσουν και να κάνουν διακοπές. Και ας σταματήσουν επιτέλους κάποιοι να ασχολούνται.