Ας παραδεχόμαστε κάποιες αλήθειες κ. Προδρόμου…

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ, “Πρωινό δρομολόγιο” με τη δημοσιογράφο, Ελένη Βρεττού, ο Γ. Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού αναφερόμενος στη κρίση στη Παιδεία επέκρινε τη Κυβέρνηση και  έκανε λόγο για απόσπαση 8 εκπαιδευτικών στο Προεδρικό.

Δεν μπορούσαν είπε ο Άντρος Κυπριανού, να εργοδοτηθούν άλλα άτομα; Τι χρειάζονται 8 εκπαιδευτικοί στο Προεδρικό; Ανέφερε επίσης ότι περίπου 200 εκπαιδιευτικοί οι οποίοι εργάζονταν στη Κυβέρνηση για αρκετά χρόνια τώρα με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης έμειναν χωρίς δουλειά.

Ακολούθησε τηλεφωνική παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Πρόδρομου Προδρόμου, ο οποίος καταρχήν προσπάθησε να δικαιολογήσει την “βιαστική” παρέμβασή του τη Δευτέρα, όταν παρεξηγήθηκε, όπως είπε, λόγω βεβαρημένου προγράμματος.

Κύριε Προδρόμου, καλό είναι να παραδεχόμαστε κάποιες αλήθειες.

Είναι ευρέως γνωστό, πόσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται αποσπασμένοι στο Προεδρικό Μέγαρο. Γυμναστές, φιλόλογοι και μάλιστα πολύ πρόσφατα, πριν μερικούς μήνες βρέθηκαν με απόσπαση στο Προεδρικό, δύο νεαρές φιλόλογοι.

Μην λέτε λοιπόν, ότι οι 8 αποσπασμένοι στο Προεδρικό, δεν βρίσκονται εκεί, αλλά είναι αποσπασμένοι στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού….

Κάποιες αλήθειες να τις λέμε…

Δηλαδή, ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι;