Αρχισε σήμερα το ταξίδι του το «Καραβάνι Αλληλεγγύης»

Με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών άρχισε σήμερα το ταξίδι του το «Καραβάνι Αλληλεγγύης», που συνδιοργανώνεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και άλλους κοινωφελείς οργανισμούς και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Συνοδικού Γραφείου Ανθρωπίνων Θεμάτων Κύπρου, Μητροπολίτη Ταμασσού και Ορεινής Ησαΐα.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι το ταξίδι για το «Καραβάνι Αλληλεγγύη» «θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιουνίου 2013 και για την επιτυχή έκβαση του όλου εγχειρήματος θα εργαστούν εκατοντάδες εθελοντές ανά το παγκύπριο ενώ θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων».

Συγκεκριμένα απόψε θα πραγματοποιηθεί συναυλία καλλιτεχνών στους κήπους του Μετοχίου Κύκκου στη Λευκωσία και ακολούθως το «Καραβάνι Αλληλεγγύης» θα ταξιδέψει σε όλη την Κύπρο, κάνοντας σταθμούς και συναυλίες σε πολλές κοινότητες.

Στη Λάρνακα, προστίθεται στην ανακοίνωση το «Καραβάνι» θα βρίσκεται το Σάββατο 8 Ιουνίου γύρω στις 12.00 το μεσημέρι στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Κοντού και «όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μπορεί να το κάνει επί τόπου».