Αρχιεπίσκοπος: STOP σε Κουλία

“Φρένο από Στράκα στην ένταξη Κουλία” ήταν το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας πριν από λίγες μέρες.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε ότι το στενό περιβάλλον του Νικόλα Παπαδόπουλου απέτρεψε την ένταξη του Ζαχαρία Κουλία στη “Συμμαχία Πολιτών” του Γιώργου Λιλλήκα.

Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένη πηγή της ” Λαιμητόμος.com”  η μεταστροφή του πρώην βουλευτή του ΔΗΚΟ οφείλεται σε προσωπική παρέμβαση του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου Β  προς τον Ζαχαρία Κουλία για να  μην ενταχθεί στη “συμμαχία πολιτών.

Ο βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας όπως φαίνεται άκουσε τη συμβουλή του Μακαριότατου και υποσχέθηκε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Νικόλα Παπαδόπουλο για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΔΗΚΟ.

Καθοριστικό ρόλο για να μην ξεχνιόμαστε στην απώλεια της προεδρίας της Βουλής από τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν, έπαιξε πάλι ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’.

Τότε ο Ζαχαρίας Κουλίας  είχε τακτικές νυχτερινές επισκέψεις στην Αρχιεπισκοπή, όπου τα έλεγε με το Μακαριότατο, ενώ σε περίπτωση που οι υποχρεώσεις του βουλευτή το απαγόρευαν να βρίσκεται στην πρωτεύουσα τα έλεγαν τηλεφωνικώς.

Ο Αρχιεπίσκοπος ως γνωστό αγαπούσε και εκτιμούσε ιδιαίτερα τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο. Τώρα αυτή η αδυναμία και αγάπη έχει στραφεί στα παιδιά του και ιδιαίτερα στον Νικόλα, ο οποίος όπως δείχνουν τα δεδομένα ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Λιλλήκας την δεδομένη στιγμή δεν χαίρει εξίσου την εκτίμηση του Αρχιεπισκόπου  .

Άρα κακώς βγήκε με πρωτοσέλιδο πανηγυρικό δημοσίευμα η καθημερινή εφημερίδα…