Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Στηρίζουμε τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος

Τη στήριξη του στα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για επανεκκίνηση της οικονομίας εξέφρασε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Αποκάλυψε παράλληλα ότι ο συμπέθερος και ο γαμπρός του Προέδρου τον επισκέφτηκαν στην Αρχιεπισκοπή και προσέφεραν ένα πολύ μεγάλο ποσό στην Εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το ποσό ανέρχεται κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του σήμερα μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά και κληθείς να σχολιάσει την πρώτη δέσμη μέτρων για επανεκκίνηση της οικονομίας που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο για τα μέτρα που έλαβαν και που θα λάβουν, τα οποία αποδεικνύουν ότι «τους απασχολεί το θέμα».

«Και όταν κάποιον τον απασχολεί κάτι σίγουρα θα το επιλύσει» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν κρίνει τα μέτρα ικανοποιητικά, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι ο Πρόεδρος έχει αναφέρει ότι δεν είναι ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία μέτρα και πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στο λαό και ειδικότερα σε εκείνους που έχουν πληγεί.

Τόνισε εκ νέου ότι η Εκκλησία θα βρίσκεται και στη διάθεση της Κυβέρνησης αλλά και στη διάθεση του λαού «να υπηρετήσει αυτό το λαό γιατί του αξίζει».