Όταν η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ αποκάλυπτε την στήριξη του Αρχιεπισκόπου σε Αναστασιάδη

«Αποκαλύψεις» κατόπιν εορτής έκαναν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κύπρου που κάλυψαν την περασμένη Πέμπτη, την συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β΄ με τον υποψήφιο για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Σε κάθε τόνο φρόντιζαν να διατυμπανίσουν την «είδηση» ότι ο Αρχιεπίσκοπος στηρίζει τον Ν. Αναστασιάδη με αποτέλεσμα να εκτεθούν. Όχι γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν στηρίζει τον εν λόγω υποψήφιο αλλά γιατί την απόφασή του να στηρίξει τον Ν. Αναστασιαδη είχε αποκαλύψει από τα τέλη Απριλίου η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ.

Τότε είχαμε αναφερθεί εκτενώς σε συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο «Χίλτον» εκπρόσωποι του Μακαριότατου με τον υποψήφιο για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη συνάντηση αυτή οι «αγγελιοφόροι» του Αρχιεπισκόπου μίλησαν εκτενώς με τον Ν. Αναστασιάδη του γνωστοποίησαν την απόφαση του Μακαριότατου να τον στηρίξει και παράλληλα διευθέτησαν τον χρόνο και τον τόπο απευθείας συνάντησης των δυο αντρών.

Επίσης, η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ τον περασμένο Οκτώβριο είχε λάβει και είχε δημοσιεύσει συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος είχε εκφράσει απερίφραστα την στήριξή του στον Ν. Αναστασιάδη.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ  που διατυμπανίσατε την «είδηση» της στήριξης του Αρχιεπισκόπου προς το πρόσωπο του Ν. Αναστασιάδη με καθυστέρηση κάποιων μηνών …