Αρναούτογλου για κόντρα με Κανάκη: «Έχω μία εκπομπή που κάνει 30%, γιατί να κλέψω κάποιον;»

Η κόντρα των δύο αντρών, που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται ότι δεν έχει τέλος.

Ο πόλεμος του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου καλά κρατά, με τον δεύτερο να κάνει καινούργια σχόλια για τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου». Ο Γρηγόρης μίλησε σε live του δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, απαντώντας ξανά στη κριτική του Αντώνη Κανάκη που έγινε στην εκπομπή του «Live tonight».

«Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονο τους. Η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει, που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν.

Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μήνα Απρίλιο στην TV, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγες ώρες μετά την πρώτη του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=aUFKr92Aqc0&feature=emb_title