Αρκετή δημοσιότητα για τον Χ. Πατσαλίδη

Εδώ και μερικές μέρες, όλα σχεδόν τα ΜΜΕ ειδικά η πλειοψηφία έντυπης εφημερίδας γράφουν θετικά σχόλια και χειροκροτούν τον γενικό διευθυντή του υπουργείου οικονομικών, Χρήστο Πατσαλίδη.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι ο κ. Πατσαλίδης τα πήγαινε πολύ καλά και επί προεδρίας του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια και τώρα με τον νυν πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη τα πάει επίσης πολύ καλά.

Είναι πραγματικά χαμηλών τόνων παρόλο που αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές χωρίς τυμπανοκρουσίες και δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Όταν έγινε το κούρεμα των καταθέσεων βρισκόταν όλο το βράδυ αγέρωχος με φίλους του, όπως τον Γλαύκο Χ’Πέτρου της ΠΑΣΥΔΥ και τον τέως γενικό εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη σε ένα ωραίο πηγαδάκι σε γνωστή καφετερία της Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν τον πήρε μαζί του στο  Eurogroup.Ίσως αν τον έπαιρνε να άλλαζε η ιστορία διότι το φαλίρισμα της Κύπρου ήταν υπόθεση γεννημένη και αναθρεμμένη από διακυβέρνησης Χριστόφια, άρα αφού ήταν και τότε διευθυντής οικονομικών θα ήξερε από πρώτο χέρι πως θα έπρεπε να αντιδράσει η δική μας πλευρά.

Ο Χρήστος Πατσαλίδης δεν πολυμιλάει στα ΜΜΕ αλλά τις ανησυχίες του για την οικονομία ίσως να τις μοιράζετε με τους φίλους του σε περίπτερο της Ιφιγενείας και στην καφετηρία της Κένετυ όπου περνά αρκετές ώρες με τη παρέα του.