Αργεντινή-Δικαστήριο: «Το σώμα του Μαραντόνα πρέπει να διατηρηθεί για μελλοντικά τεστ πατρότητας»

Περίπου ένα μήνα μετά το θάνατο του θρυλικού, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που σκέπασε με ένα πέπλο συγκίνησης ολόκληρο τον πλανήτη, το ενδιαφέρον και η φημολογία γύρω από το όνομα του δεν έχει κοπάσει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το εθνικό πρωτοδικείο απεφάνθη πως το σώμα του Αργεντινού άσου, θα πρέπει να διατηρηθεί ακέραιο και όχι να αποτεφρωθεί, προκειμένουν να δύναται να χρησιμοποιηθεί για τεστ πατρότητας.

Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη έπειτα από το αίτημα της Μαγκάλι Γκιλ να γίνει εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι παιδί του Μαραντόνα, μετά την αποκάλυψή της πως ο Αργεντινός θρύλος είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Παρότι, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αργεντινού, υπάρχουν δείγματα DNA, το δικαστήριο αποφάσισε πως το σώμα του Μαραντόνα δεν πρέπει να αποτεφρωθεί, τουλάχιστον μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο «Θεός της μπάλας» είχε αναγνωρίσει δύο γιους και τρεις κόρες από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες – συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Κλόντια Βιλαφάνε και την πρώην συντρόφου του, Βερόνικα Ογιέντα. Ωστόσο, στην πορεία εμφανίστηκαν και άλλα που διεκδικούν πλέον και αυτά το μερίδιό τους…