Αργεντινή: Έδεσαν διαρρήκτη σε κολόνα και τον ξυλοφόρτωσαν! (Video)

Την οργή του όχλου προκάλεσε ένας διαρρήκτης καταστήματος στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, ο οποίος νωρίτερα είχε δέσει την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης προκειμένου να της πάρει τα κλειδιά μαζί με τον συνεργό του.

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται ο ματωμένος διαρρήκτης να είναι δεμένος σε κολόνα του ηλεκτρικού ενώ ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους τον χτυπούν με χέρια και πόδια σε όλο του το σώμα.

Ο διαρρήκτης, μάλιστα, δεν αρκέστηκε στην επιχείρηση της γυναίκας αλλά εισέβαλε και στο διαμέρισμά της όπου, όμως, βρέθηκε μπροστά στον σύζυγο του θύματός του, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=dHMWyQwAvC0

Στο βίντεο φαίνεται και μια γυναίκα αστυνομικός η οποία προσπαθεί – χωρίς αποτέλεσμα – να προστατεύσει τον διαρρήκτη από τα χτυπήματα ενώ παράλληλα καλεί σε βοήθεια από τον ασύρματο.

Ο δεύτερος διαρρήκτης συνελήφθη λίγο αργότερα σε μια διασταύρωση κοντά στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι από τους διαρρήκτες ενώ ο σύζυγός της χτύπησε στα χέρια καθώς για να καλέσει σε βοήθεια υποχρεώθηκε να σπάσει ένα από τα τζάμια του διαμερίσματός τους.