Από τις καφετέριες στο Υπουργείο Υγείας…

Μεγάλο παρασκήνιο εκτυλίχθηκε για τον διορισμό του επικεφαλής στο Υπουργείο Υγείας.

Η αλήθεια είναι ότι ο νέος Υπουργός Κωνσταντίνος Ιωάννου, δεν ήταν η πρώτη επιλογή, μιας και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επέμενε στον επαναδιορισμό του Γιώργου Παμπορίδη, αλλά ο Παμπορίδης ήταν ανένδοτος στην απόφαση του γι αυτό και του σύστησε τον “κολλητό” του φίλο Κωνσταντίνο Ιωάννου, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καφέ Gloria Jeans Coffees Cyprus.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν τον γνώριζε καν τον ίδιο, γνώριζε όμως τον πατέρα του, τον  ορθοπεδικό Νίκο Ιωάννου ο οποίος ήταν επικεφαλής στο ΔΗΣΥ για θέματα υγείας.

Στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Ιωάννου, που βρέθηκε από τις καφετερίες στο Υπουργείο Υγείας, ο Πρόεδρος είδε ένα πετυχημένο μάνατζερ και αυτή τη στιγμή είναι αυτό που  χρειάζεται στο Υπουργείο.

Ας ελπίσουμε ότι εκτός από το ίδιο πάθος με τις μοτοσυκλέτες που μοιράζονται με τον Γιώργο Παμπορίδη, μοιράζονται και το ίδιο πάθος για σκληρή δουλειά.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα καταφέρει να κάνει πράξη την αυτονόμηση των δημόσιων νοσοκομείων. Τα εμπόδια είναι πολλά αλλά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει.