Από τα “αλώνια” στα σαλόνια

Άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής ήταν η παρουσία της κ. Ροντίκα Κάρογιαν στη τηλεποτική εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους “Για σένα”..

“Το σπίτι μας στη Μολδαβία ήταν με αυλή και είχαμε κοτόπουλα και άλλα ζώα” ανέφερε. “Κατόπιν στη Μόσχα επίσης η ζωή ήταν πολύ δύσκολη, πουλούσα φρούτα πίσω από τον πάγκο. Η δουλειά δεν είναι ντροπή”.

Όπως ανέφερε η κ. Καρογιάν εργάστηκε πολύ σκληρά στη Μόσχα και έπειτα στη Ρουμανία και Βουλγαρία και μετά στη Κύπρο.

“Η Κύπρος ήταν το εισητήριο μιας νέας ζωής”. 

Μιλώντας για το γιο της, Ντένις, ανέφερε ότι τον έκανε στα 18 της χρόνια κατά τη διάρκεια του πρώτου της γάμου και τώρα σπουδάζει δικηγόρος στην Αγγλία. “Ο Μάριος με το γιο μου έχουν χημεία μεταξύ τους”…

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη σχέση της με το σύζυγο της, πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν αναφέροντας ότι :“Αν ο Μάριος ήταν διαφορετικός δεν θα μπορούσε να ήταν μαζί του”. Ανέφερε επίσης ότι “σαν ζευγάρι έχουμε ακούσει πολλά. Τα χτυπήματα στη σχέση μας ήταν πάρα πολλά αλλά με την αγάπη μας τα ξεπεράσαμε”…

“Αγαπώ τη ψυχή και την ανθρωπιά στο σύζυγο μου. Ήθελα όμως το σύζυγο μου να ήταν μαζί μου και όχι να έρχεται στις 1-2 το πρωί”.

“Ο Μάριος δουλεύει πολύ. Αν η μέρα είχε 25 ώρες ο Μάριος θα δούλευε…”..

Είπε επίσης ότι είναι τέτοια η κουλτούρα της, αφού μεγάλωσε στη Σοβιετική ένωση, που ακόμα και τι χρώμα θα βάψει τα νύχια της ρωτά τον Μάριο Καρογιάν….

photo 1