Από στιγμή σε στιγμή η εξιχνίαση του άγριου φονικού στο Στρόβολο

Συγκλονισμένη η κοινωνία ανά το παγκύπριο με την είδηση του στυγερού εγκλήματος το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο Στρόβολο.

Η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση του άγριου φονικού και αποκλείουν το ενδεχόμενο ληστείας μιας και δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος παραβίασης.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο τους μετά από πολλαπλά τράυματα με μαχαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία, το πέταξαν τα σκουπίδια, αλλά πέρασαν και τα πήραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος βρίσκεται σε αστυνομικό σταθμό στην Λευκωσία και αναμένεται σε πολύ λίγο να δώσει την πρώτη του επίσημη κατάθεση, που ενδέχεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Στο μεταξύ η Αστυνομία με ανακοινώσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  “προτρέπει τα ΜΜΕ να μην δημοσιοποιθούν στοιχεία Στο πλαίσιο διερεύνησης του διπλού φόνου, η Αστυνομία Κύπρου, προτρέπει όλα τα ΜΜΕ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, όσον αφορά τη μετάδοση πληροφοριών, σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.

Καλούνται επίσης όλοι, να είναι πολύ προσεκτικοί, με τη δημοσιοποίηση ονομάτων καθώς επίσης και πληροφοριών σχετικά με το οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων, ενώ για τη δημοσιοποίηση πληροφοριών για την υπόθεση να ακολουθούν την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία Κύπρου.”