Απόστολος Τσιτσιπάς: «Κάποιοι βγάζουν ζήλια και κακία αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι με τον Στέφανο»

Τα νεύρα που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον πατέρα του, Απόστολο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ντένις Νόβακ στο τουρνουά της Βιέννης και η αινιγματική ανάρτηση που έκανε στη συνέχεια είχαν ως συνέπεια να κυκλοφορήσουν διάφορα σενάρια, με αποτέλεσμα ο Απόστολος Τσιτσιπάς να παρέμβει τώρα με μια δική του ανάρτηση, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Ο πατέρας και προπονητής του κορυφαίου Έλληνα τενίστα έκανε λόγο για ψεύτικα προφίλ στα social media που προσπαθούν να τους πλήξουν, τονίζοντας πως κάποιοι έβγαλαν ζήλεια και κακία αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους συνεχίζουν ενωμένοι.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του στο Facebook ο Απόστολος Τσιτσιπάς αναφέρει τα εξής…

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».