Απόπειρα φόνου Ροδοθέου: Συνελήφθησαν 3 πρόσωπα

Στο πλάισιο των ερευνών της υπόθεσης απόπειρας φόνου κατά του επιχειρηματία, Νίκου Ροδοθέου, η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα σε τρεις συλλήψεις.

Μετά από πληροφορίες, μέλη του ΤΑΕ  μετέβησαν στην Παλλουριώτισσα, σε σημείο πλησίον της ΠΕΟ, όπου και εντοπίστηκε μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα η οποία ομοίαζε με αυτό που χρησιμοποίησαν χθες οι άγνωστοι δράστες.

Η Αστυνομία προχώρησε αρχικά στη σύλληψη δύο προσώπων ενώ αργότερα, γύρω στις 19:30, συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο.

Πρόκειται για 34χρονο Ελληνοκύπριο, 28χρονο Ελληνοκύπριο και 32χρονο αλλοδαπό.

Ο 32χρονος αλλοδαπός ,  φαίνεται να ήταν ο οδηγός του βαν στο οποίο προσπαθούσαν να φορτώσουν την μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ και χρώματος λευκού, που χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα φόνου.

Ο  Νίκος Ροδοθέου σε δηλώσεις του, ανέφερε «δε φοβήθηκα ούτε θα φοβηθώ, οι άγνωστοι ατύχησαν και εμένα δεν ίδρωσε το αυτί μου, λέω ότι είναι γνωστοί άγνωστοι, επειδή η χθεσινοβραδινή απόπειρα φόνου εναντίον μου, είναι η συνέχεια του φόνου του αδερφού μου, Άντρου».