Απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του ……

Μήπως έφθασε η ώρα που ο Κυπριακός λαός θα πρέπει να υποκλιθεί στη “μεγάλη” νίκη της Λήδας Κουρσουμπά;

Το Υπουργικό Συμβούλιο σε απόφαση του έχει αποκαταστήσει πλήρως την “κυρία” Κουρσουμπά !!!

Μετά την έντονη αντιπαράθεση της Λήδας Κουρσουμπά με τον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη  ότι χρησιμοποιούσε κλητήρα για να την μεταφέρει ακόμη και σε ιδιωτικές της διακινήσεις, το Υπουργικό αποφάσισε ότι εάν κάποιος αξιωματούχος θα πρέπει να παρευρίσκεται σε ένα μνημόσυνο ή άλλες εκδηλώσεις στις οποίες έχει προσκληθεί ή ακόμη σε φεστιβάλ κ.λπ., θα μπορεί να χρησιμοποιεί κλητήρα-οδηγό για να τον μεταφέρει από και προς τον χώρο της εκδήλωσης. Οι κλητήρες βέβαια θα αμείβονται υπερωριακά.

Μάλιστα ο γραμματέας του Υπουργικού, Θεοδόσης  Τσιόλας  ανέφερε ξεκάθαρα σε δηλώσεις του  ότι το θέμα συζητήθηκε στο Υπουργικό ώστε να τερματιστούν και οι συζητήσεις ως προς το ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί κλητήρα-οδηγό, παραπέμποντας σε πρόσφατες συζητήσεις που είδαν και το φως της δημοσιότητας.

Δηλαδή με μία μονοκονδυλιά το Υπουργικό Συμβούλιο, έδωσε ‘άφεση αμαρτιών” στη Λήδα Κουρσουμπά.

Μήπως το Υπουργικό Συμβούλιο, δεν γνωρίζει πόσες χιλιάδες συμπατριώτες μας ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας και ζούν μόνο με τα €350 του ΕΕΕ; Τώρα έδωσαν χρήματα και για λίμουζίνες και για οδηγούς και για υπερωρίες…

Να υπενθυμίσουμε ότι με τις ευλογίες της μαντάμ Κουρσουμπά, η δικηγόρος Νικολέττα Χαραλαμπίδου (ακτιβίστρια και σύζυγος του γνωστού εκτελεστικού διευθυντή του ΚΙΣΑ, Δώρου Πολυκάρπου) έπαιρνε 465 ευρώπουλα την ημέρα για να διεκπεραιώσει τις νομοθεσίες που τις ανέθεσε η Επίτροπος Νομθεσίας, Λήδα Κουρσουμπά. Και όπως ανέφερε η ίδια και με τις ευλογίες του Υπουργικού….

Τώρα για το περιστατικό με το δάνειο του συζύγου της, η  Επιτρόπου Νομοθεσίας και Επίτροπος Δικαιωμάτων του Παιδιού, βγήκε και μας είπε ότι δεν ζήτησε διαγραφή αλλά διακανονισμό και η δικαιολογία της επιστολής που στάληκε από το γραφείο της στον Χρηματοοικονομικό επίτροπο, είναι ότι δεν είχε φαξ  ο σύζυγος της….

Έλεος δηλαδή.. Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτή τη “κυρία”;

Με όλα αυτά τα γεγονότα εν ολίγοις, να δίνει δουλειές εκατομμυρίων σε συγκεκριμένη δικηγόρο, να στέλνει φαξ από το γραφείο της για διαγραφή του δανείου του sυζύγου της και η μαντάμ δεν θέλει να της γίνεται έλεγχος…

Αλλά, τι να πούμε… Μόνο σε χουντικά καθεστώτα έχουμε Επιτρόπους για πάνω από 20 χρόνια και επί 4 προεδρίες….

Όπως έχει πει και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του, αν όλα αυτά συνέβαιναν σε άλλη Ευρωπαική χώρα, η Επίτροπος θα είχε παραιτηθεί προ πολλού.

Αντί αυτού όμως, η κυρία Κουρσουμπά μας βγήκε και αδικημένη και παραπονεμένη….

Τελικά απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του….