Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του…

Πριν από μερικές μέρες, ο γενικός γραμματέας της ΠΕΟ, Πάμπης Κυρίτσης, έδωσε στη δημοσιότητα άρθρο με τον “πετυχημένο” τίτλο, “Νόμιμη ληστεία”…

Ξεκίνησε  λοιπόν το αρθράκι του ο κ. Κυρίτσης με σχετική αναφορά στον Μπέρτολ Μπρέχτ, αναφέροντας ότι η ληστεία μιας τράπεζας δεν είναι τίποτα μπροστά στη δημιουργία της….

Συνεχίζοντας τονίζει ότι στη Κύπρο έχουμε το “θλιβερό” προνόμιο να παρακολουθήσουμε ζωντανά μία θεαματική ακραία έκφραση τέτοιας νόμιμης ληστείας μέσω των τραπεζών.

Αναφέρεται επίσης στο αρθράκι του ο κ. Κυρίτσης για τα ανείσπρακτα δάνεια και για τις άστοχες και ύποπτες επενδύσεις σε Ελληνικά ομόλογα καθώς και τις επεκτάσεις στο εξωτερικό, τονίζοντας ότι ήταν και ο κύριοι λόγοι οι οποίοι υποχρέωσαν βίαια τη Κύπρο να μπει στο μνημονιακό πρόγραμμα με όλες τις συνέπειες του.

Επίσης έκανε λόγο για τους  “κουρεμένους” καταθέτες και εν ολίγοις ο γενικός γραμματέας της ΠΕΟ, “φορτώνει” στη κυβέρνηση του νυν προέδρου Νίκου Αναστασιάδη όλα τα κακά που έχουν συμβεί σε αυτό το τόπο.

Έλεος, κύριε Κυρίτση…..

5 χρόνια ο “μεγάλος” σας ηγέτης, ο οποίος από εφημεριδοπώλης και καφετζής στα νεαρά του χρόνια έγινε πρόεδρος της δημοκρατίας, ελέω ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, δυστυχώς είχε παραδώσει “καμένη γη” στι νυν πρόεδρο…

Το μνημόνιο κ. Κυρίτση είχε υπογραφεί από τον πρόεδρο σας Δημήτρη Χριστόφια. Ο  Χριστόφιας έφερε στη Κύπρο τη Τρόικα… Όσο για τα Ελληνικά ομόλογα που αναφέρεσαι φέρει και πάλι την ευθύνη ο Χριστόφιας  μαζί με τον τότε Υπουργό Οικονομικών…

Τώρα όχι μόνο καυστηριάζεται αδίκως όλα αυτά καλείται και το κόσμο να ξεσηκωθεί σε “πανηγύρια” ενάντια σε όλα αυτά που κόμμα σας το ΑΚΕΛ μαζί με τον Πρόεδρο σας Χριστόφια άρχισαν..

Τελικά κ. Κυρίτση, απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του…

Ντροπή σας…