Απόλλων Vs Ανόρθωση 2-2 και ΑΕΚ Vs ΑΕΛ 3-1 (Videos)

Μετά από ένα δραματικό αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο, Απόλλων και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλοι 2-2. Με 46 βαθμούς και στην πρώτη θέση ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην Α’ φάση ο Απόλλων, με 38 βαθμούς και στην τέταρτη θέση η Ανόρθωση.

Ο Απόλλων προηγήθηκε νωρίς με 2-0, στο 4′ με τον Αλμπάνη και στο 10′ με πέναλτι του Ντιγκινί. Ο Χριστοφή μείωσε σε 2-1 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και ο Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι στο 51′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Χαμένο πέναλτι για την Ανόρθωση στις καθυστερήσεις, την εκτέλεσε του Ουάρντα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιοβάνοβιτς.

 

Στο ΑΕΚ Αρένα, η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 την ΑΕΛ και με 39 βαθμούς, μπαίνει στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος από την τρίτη θέση, ισόβαθμη με το δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Στην 8η θέση της τελικής βαθμολογίας της Β’ φάσης η ΑΕΛ (2η στο Β’ όμιλο).

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με 1-0 στο 23′ με τον Τεϊσέιρα και η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο από τους Ρόμο (54′, 86′) και Αλτμάν (69′. πέναλτι).

Μετά τους αγώνες του Σαββάτου, στην 1η αγωνιστική της Β’ φάσης στον Α’ όμιλο θα αναμετρηθούν Πάφος F.C – Απόλλων, ΑΠΟΕΛ – Άρης και Ανόρθωση – ΑΕΚ.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta:

Παρασκευή
Πάφος FC – Άρης 1-1
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 2-4

Σάββατο
ΑΕΚ – ΑΕΛ 3-1
Απόλλων – Ανόρθωση 2-2

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου
16:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΠΑΕΕΚ (Cytavision)
19:00 Ολυμπιακός – Εθνικός Άχνας (Cytavision)

Βαθμολογία (αγώνες – βαθμοί)