Απόλλων – Δόξα 4-2, Πάφος – Άρης 0-0, Ερμής – ΑΕΛ 0-1 (Videos)

Πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας νίκησε με 4-2 τη Δόξα στο Τσίρειο Στάδιο και ανέβηκε στους 15 βαθμούς σε επτά αγώνες. Η Δόξα έμεινε στους 13 βαθμούς σε δέκα αγώνες.

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με το Μαρτίνες, ο Μάγκλιτσα με διπλή προσπάθεια σε εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2-0 στο 25′, για ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τους Σκέμπρι (34′) και Ζοάο Πέδρο με πέναλτι (43′).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 43΄ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα της Γκρεμσλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πέτυχε δύο τέρματα με τους Ζατλ (60′) και Γουίλσον (68′) με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.

Στο “Στέλιος Κυριακίδης” στην Πάφο η τοπική ομάδα και ο Άρης εξήλθαν ισόπαλοι 0-0. Η Πάφος παρέμεινε 3η με 16 βαθμούς, στους 7 βαθμούς ο Άρης.

Στο Μακάρειο Στάδιο Ολυμπιακός και Νέα Σαλαμίνα πήραν από ένα βαθμό αφού εξήλθαν ισόπαλοι 1-1. Ο Καπαρτής άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 78′ ενώ η Σαλαμίνα ισοφάρισε στο 83′ όταν από κεφαλιά του Καρό, η μπάλα χτύπησε στον Χριστοφίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 11 βαθμούς και η Νέα Σαλαμίνα στους 7.

Στην 3η θέση, μαζί με την Πάφο ανέβηκε η ΑΕΛ μετά την εκτός έδρας νίκη της επί του Ερμή με 1-0. Το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Αρουαμπαρένα στο 87ο λεπτό.

Ο Ερμής παρέμεινε στους 9 βαθμούς.