Απόβαση στην Κύπρο ετοιμάζει ο Σκλαβενίτης!

Απόβαση στην Κύπρο ετοιμάζεται να κάνει ο Όμιλος Σκλαβενίτη. Μετά την απόκτηση του δικτύου της Μαρινόπουλος και στην Μεγαλόνησο, εντός του επόμενου τριμήνου οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου θα γίνουν Σκλαβενίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ο ανεφοδιασμός των 18 καταστημάτων Μαρινόπουλου στην Κύπρο, ενώ θα αλλάξει η δομή των υπεραγορών και η διαρρύθμιση των χώρων εντός των καταστημάτων.

Ταυτόχρονα, με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ανάρτηση των νέων πινακίδων Σκλαβενίτη σε πρώην καταστήματα Μαρινόπουλου στην Ελλάδα. Ήδη σε αρκετές περιοχές, όπως το Περιστέρι, το Γαλάτσι, το Ηράκλειο της Κρήτης, η Κομοτηνή κλπ. οι ταμπέλες άλλαξαν. Στόχος είναι μέχρι τέλος του καλοκαιριού να έχει αλλάξει η ονομασία στα καταστήματα όλης της χώρας.

Το δεύτερο στοίχημα που τρέχει είναι η τροφοδοσία των καταστημάτων. Τα σημεία που βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές μέσα δηλαδή στον αστικό ιστό φαίνεται να έχουν προτεραιότητα, με την κανονικότητα να επανέρχεται σταδιακά και τους καταναλωτές να επιστρέφουν σιγά – σιγά στα καταστήματα.