Αποχωρεί απο την πολιτική η Ντόρα;

Το έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν η Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική αλλά…είναι ακόμη εδώ.Τον Ιούλιο του 2011 σε δηλώσεις της σε ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση που το κόμμα της η “Δημοκρατική Συμμαχία” δεν καταφέρει να μπει στην Βουλή στις εκλογές του Μαΐου, θα αποχωρήσει από την πολιτική.

Το κόμμα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το 3% για την είσοδό του στο Κοινοβούλιο όχι όμως το ίδιο και η Ντόρα που βρήκε άλλο μονοπάτι. Επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου στην ασφαλή θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας ως επικεφαλής, φυσικά.

Αυτές τις μέρες νέα δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα στην επικαιρότητα, υποστηρίζοντας ότι η Ντόρα είναι έτοιμη αύτη τη φορά να αποχωρήσει και μάλιστα, προετοιμάζει τον διάδοχό της.

Τον 34 χρόνο γιο της Κώστα Μπακογιάννη που ακολουθεί πιστά τα πολιτικά βήματα της μητέρας του, ξεκινώντας την καριέρα του απο τον τόπο καταγωγής του πατέρα του. Δήμαρχος Καρπενησίου σήμερα και συνεχιστής της πολιτικής δυναστείας, αύριο γιατί πολλά περιμένει απο τον νεαρό η οικογένεια.

Παρότι τα δημοσιεύματα προέρχονται από φιλικά προσκείμενες στην Ντόρα, πηγές, πληροφορίες που έρχονται από το στενό της περιβάλλον στην Κύπρο τα διαψεύδουν.

Ίσως να μην είναι ακόμη έτοιμος ο Μπακογιάννης Τζούνιορ.