Αποσύρει και η Τσέλσι το ενδιαφέρον της για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μία μέρα μετά τα γαλλικά δημοσιεύματα περί απόρριψης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Παρί Σεν Ζερμέν, σειρά παίρνουν οι Άγγλοι που αναφέρουν ότι η Τσέλσι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Τόμας Τούχελ δεν τον θέλει στην ομάδα του και ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση.

Ο CR7 θέλει να φύγει από τους κόκκινους διάβολους αλλά σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε, αυτό φαίνεται πως δεν είναι και τόσο απλό, αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον… Η Μπάγερν Μονάχου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν το σκέφτεται καν, η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως έγραψαν οι Γάλλοι, τον απέρριψε και τώρα φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση ούτε η Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι ήταν η πρώτη ομάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον, έχοντας μάλιστα και συνάντηση με τον Ζόρζε Μέντες, αλλά το θέμα δεν προχωράει. Και δεν προχωράει επειδή ο προπονητής τους δεν θέλει τον Πορτογάλο στην ομάδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Τούχελ θεωρεί ότι η μεταγραφή του Ρονάλντο θα χαλούσε τις ισορροπίες τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Πορτογάλος ενδιαφέρεται κυρίως για τους δικούς του αριθμούς και έπειτα για αυτούς της ομάδας.

Έτσι, η… καλύτερη προοπτική που υπάρχει για τον Κριστιάνο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, είναι να πάει στη Σαουδική Αραβία, από όπου φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση ύψους 250 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια!