Αποκαλύψεις για Μέγκαν – Χάρι: Του ζητούσε να φύγουν από τα γενέθλια του πατέρα του

Αποκαλύψεις για Μέγκαν – Χάρι: Του ζητούσε να φύγουν από τα γενέθλια του πατέρα του

Οι αποκαλύψεις για το πρώην πριγκηπικό ζεύγος το οποίο αποφάσισε να φύγει μακριά από την Βασιλική οικογένεια, δίνουν και παίρνουν, με τους Royal fans να εκνευρίζονται όλο και πιο πολύ με τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Πρόσφατα Χάρι και Μέγκαν υπέγραψαν σε επιστολή τους,  μόνο με τα ονόματά τους χωρίς τους τίτλους τους, όμως οι υποστηρικτές της βασιλικής πρόσεξαν κάτι που τους εξόργισε. Στην κορυφή της επιστολής χρησιμοποίησαν τα μονογράμματά τους με μια κορώνα από πάνω. Μπορεί οι περισσότεροι να υποστήριξαν το ζευγάρι υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν τους άρεσε καθόλου η χρήση της κορώνας. «Γιατί υπάρχει ακόμη το βασιλικό λογότυπο; Νομίζω ότι απαγορεύεται να το χρησιμοποιούν» έγραψε κάποιος.

Τώρα συνεχίζουν οι αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο.

Το νέο αποκαλυπτικό βιβλίο υποστηρίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε απεγνωσμένα να φύγει νωρίτερα από το πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, πατέρα του Χάρι. Μάλιστα φέρεται να είπε στον σύζυγό της “μπορούμε να φύγουμε, κάναμε αυτό που έπρεπε”.

Στις 22 Μαΐου του 2018, τρεις μόλις ημέρες μετά τον “γάμο του παραμυθιού” της Μέγκαν και του Χάρι, τον οποίον παρακολούθησαν περισσότεροι από 1 δισ. άνθρωποι, το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του.

Ήταν το πάρτι στον κήπο για τα γενέθλια του πατέρα του Χάρι και περίπου 6.000 εκπρόσωποι φιλανθρωπικών ιδρυμάτων παρευρέθηκαν, όπως και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τότε πρωτοσέλιδο έγινε το καλσόν που επέλεξε να βάλει, το οποίο ήταν πολύ πιο ανοιχτό από ό,τι η επιδερμίδα της. Σήμερα, το βιβλίο αποκαλύπτει ότι δεν ήταν το μόνο “περίεργο” της εκδήλωσης.

Το βιβλίο “Meghan and Harry: The Real Story” βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Η 70χρονη βιογράφος ανακάλυψε για το περιστατικό στο πάρτι του πρίγκιπα Καρόλου σε ένα δείπνο λίγες ημέρες έπειτα, από ανθρώπους με “ειδικές σχέσεις στο Παλάτι”, όπως αναφέρει.