Αποκάλυψη του Σταλόνε: Ακόμα είναι σπασμένο το δάχτυλό μου από το πέναλτι του Πελέ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ότι ο Πελέ του είχε σπάσει δάκτυλο του χεριού του κατά την εκτέλεση πέναλτι στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Η μεγάλη απόδραση των 11».

Το 1981 γυρίστηκε η πασίγνωστη ταινία «Η μεγάλη απόδραση των 11». Φυλακισμένοι Άγγλοι και Αμερικανοί σύμμαχοι σε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου ετοιμάζονται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα σε μία ομάδα των Ναζί. Στην ταινία συμμετέχει ο Πελέ, ο οποίος κλέβει την παράσταση με την συμμετοχή του στην ομάδα των αιχμαλώτων. Συμπαίκτης του ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε, που έγραψε ιστορία ως γκολκίπερ!

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, στην προώθηση της τελευταίας του ταινίας «Grudge Match», αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της προ 40 ετών ταινίας, με πρωταγωνιστές εκείνον και τον 80χρονο σήμερα Βραζιλιάνο, έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Μιλώντας στο BBC ο 74χρονος σήμερα Σταλόνε, δήλωσε:

Τι σουτ ήταν αυτό; Ακόμη έχω σπασμένο δάκτυλο στην προσπάθειά μου να σταματήσω ένα πέναλτι που εκτέλεσε. Έβαλε ένα ζευγάρι παπούτσια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία είχαν χαλύβδινη μύτη και η μπάλα ήταν σαν κανόνι! Ήταν διπλάσιο το βάρος από αυτό που είναι σήμερα! Με προειδοποίησε μάλιστα πού θα έστελνε τη μπάλα στο πέναλτι. Ακόμη κι έτσι, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, παρότι την έστειλε εκεί ακριβώς που είπε. Εκτέλεσε ξανά και έσπασε ένα παράθυρο στους στρατώνες όπου γυρνούσαμε την ταινία».