Αποκάλυψη: Παραίτηση Ακιντζί πριν το δείπνο, τινάζει τα πάντα στον αέρα

Φαίνεται πως ο Ταγίπ Ερντογάν κρατούσε καλά φυλαγμένο το χαρτί του. Βλέποντας ότι είναι στριμωγμένος τόσο στο Κυπριακό όσο και στο εσωτερικό της χώρας του εν όψει του δημοψηφίσματος, αποφάσισε να ρίξει την τελευταία ζαριά του και να τινάξει το διάλογο στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε εντολή στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί να παραιτηθεί σήμερα, από την ηγεσία και να ακυρώσει το δείπνο του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, σταματώντας με αυτόν τον εκβιαστικό τρόπο τις διαδικασίες επίλυσης του κυπριακού.

Μέχρι την ώρα που έφτασε η πληροφορία στα γραφεία μας δεν είχαν γίνει γνωστοί οι λόγοι που θα χρησιμοποιούσε ως πρόσχημα για την παραίτησή του ο Ακιντζί, αν και ενδέχεται να επικλεσθεί . Οι εξελίξεις είναι δραματικές ενώ έχει σημάνει συναγερμός στα κατεχόμενα που βλέπουν τους σχεδιασμούς τους να ανατρέπονται.

Από τη μεριά της η Λευκωσία, παραμένει ψύχραιμη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, να πληροφορείται το γεγονός δηλώνοντας : “άντε και του χρόνου, κουμπάροι”…