«Αποθήκη» με κλοπιμαία στη Λευκωσία – Συνελήφθη 50χρονος

«Αποθήκη» με κλοπιμαία στη Λευκωσία – Συνελήφθη 50χρονος

Μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων αντικειμένων εντόπισε η Αστυνομία, μετά από έρευνες στην επαρχία Λευκωσίας. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος.

Μετά από αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών και διακριτικής παρακολούθησης, στήθηκε χθες συντονισμένη επιχείρηση από το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, διενεργήθηκαν τέσσερις έρευνες σε οικίες και υποστατικά, που βρίσκονται σε τρία χωριά της επαρχίας Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός οικοδομικών και άλλων ηλεκτρικών εργαλείων, τηλεοράσεις, κλιματιστικά και μια μοτοσικλέτα, τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Σχετικά με την υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 50χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα, ο 50χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την κλοπιμαία περιουσία που εντοπίστηκε κατά τις έρευνες. Αν αναγνωρίζετε κάποιο από αυτά τα αντικείμενα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222.