ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια – Όλο το πρόγραμμα και μεταδόσεις της 2ης αγωνιστικής της Β φάσης

Ολοκληρώνεται σήμερα η η δεύτερη αγωνιστική στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος Cyta και όλοι οι αγώνες συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Σε πρώτο πλάνο, τα δύο ντέρμπι στον Α΄ όμιλο.

Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται με την Ομόνοια η οποία έχει ανεβεί στην 3η θέση και πέραν του διαχρονικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το ντέρμπι της Λευκωσίας, υπάρχει και ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες.

Το ΑΠΟΕΛ θέλει νίκη για να διατηρήσει τις αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν και η Ομόνοια για να εδραιωθεί στην 3η θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και για να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται.

Εξίσου ενδιαφέρουσα και η αναμέτρηση της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη διεκδίκηση θέσης στην Ευρώπη και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να κρατήσουν επαφή με την κορυφή και αν είναι δυνατό, να την πλησιάσουν, ανάλογα με το αποτέλεσμα στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια.

Τα αποτελέσματα των δύο αυτών αγώνων θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας που αγωνίζεται στην έδρα του με τη Νέα Σαλαμίνα.

Στο Β’ όμιλο, ο Εθνικός Άχνας που βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, υποδέχεται τον Ερμή που έχει τρεις βαθμούς περισσότερους.

Σε περίπτωση νίκης του Εθνικού, το ενδιαφέρον για τον υποβιβασμό θα κορυφωθεί ενώ σε αντίθετη περίτωση, η ομάδα της Άχνας θα βρεθεί σε ακόμη δυσκολότερη θέση.

Η 2η αγωνιστική άρχισε χθες δύο αγώνες για το Β’ όμιλο. Η ΑΕΛ νίκησε εκτός έδρας τη Δόξα με 2-1 ενώ Άρης και Πάφος εξήλθαν ισόπαλοι 0-0,

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Α΄ όμιλος
Σάββατο, 12 Μαρτίου

18:00 Απόλλωνας – Νέα Σαλαμίνα (Primetel)
18:00 ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (Sport +1)
18:00 Ανόρθωση – ΑΕΚ (Sport +2)

Β’ όμιλος

Παρασκευή
Άρης – Πάφος FC…0-0
Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΛ…1-2

Σάββατο, 12 Μαρτίου
16:00 Εθνικός Άχνας – Ερμής Αραδίππου (Cytavision Sports 1)