ΑΠΟΕΛ: Ισόπαλος ο αγώνας με τη Κοπεγχάγη

Το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε τελικά  συμμετοχή στους ομίλους του Champions League αφού έφερε ισοπαλία στο σημερινό αγώνα με  την Πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη.

Η Πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη με το 1-0 του πρώτου αγώνα εξασφάλισε το εισιτήριο τη πρόκρισης μέσα στο Στάδιο ΓΣΠ με το ισόπαλο 1-1.

Το ΑΠΟΕΛ ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να σφραγίσει εισιιτήριο συμμετοχής σε φάση ομίλων που είναι επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς τέρματα σε ένα σαρανταπεντάλεπο χωρίς πολλές φάσεις.

Στο 69′ ο Πιέρος Σωτηρίου άνοιξε το σκορ για το ΑΠΟΕΛ (1-0) και στο 86′ ο Σανταντέρ ισοφάρισε (1-1) για τους φιλοξενούμενους.

Δυστυχώς το γκολ της ισοφάρισης ήρθε σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο που δεν υπήρχαν ούτε χρονικά περιθώρια για αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με τους Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου (88′ Ντε Καμάργκο), Μοράις, Βινίσιους, Ορλάντι (74′ Μπρεσσάν), Εφραίμ (59′ Βάντερ), Γιαννιώτας, Σωτηρίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ιταλός Gianluca Rocchi (διεθνής από το 2008) με βοηθούς τους Gianluca Cariolato και Filippo Meli. Πρόσθετοι διαιτητές ήταν οι Davide Massa και Daniele Doveri και τέταρτος διαιτητής ο Riccardo Di Fiore.