ΑΠΟΕΛ: Δυστυχώς δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια

Πληροφορίες από οπαδό της ομάδας που βρισκόταν στο γήπεδο μας ανέφερε ότι, δυστυχώς δεν έλειψαν τα επεισόδια στον χθεσινοβραδυνό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη γαλλική ομάδα Μπορντό.

Αν και οι αστυνομία μαζί με άνδρες της ασφάλειας φορώντας όλοι πολιτική περιβολή και αθλητικές φόρμες, φαίνεται δεν το είχαν καταλάβει κάποιοι νεαροί οπαδοί της ομάδας ή ίσως να θεώρησαν ότι βρίσκονταν κάπου αλλού,  και έριξαν μία φωτοβολίδα και άρχισαν να ρίχνουν πλαστικά ποτήρια στο γήπεδο.

Για κακή τους τύχη όμως οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο γήπεδο τους έβγαζαν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες. Έτσι στο διάλειμμα του ημιχρόνου τσάκωσαν ένα και τον συνέλαβαν…. Αν και φώναζε “βοήθεια, σώστε με”, κανείς δεν τόλμησε να σηκωθεί να τον βοηθήσει και να τα βάλει με τους Γάλλους αστυνομικούς…..

Με όλα αυτά όμως ο φίλαθλος αυτός έχασε τον υπόλοιπο αγώνα γιατί τον κράτησαν μέχρι το τέλος αλλά και ευτυχώς οι υπόλοιποι έγιναν αρνάκια…. Γιατί μέχρι και το τέλος του αγώνα οι αστυνομικοί ήταν όλοι παραταγμένοι στη γραμμή με σκύλους ασφαλειας μάλιστα και περίμεναν μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο να κατέβει αφήνοντας λίγους λίγους να προχωρήσουν προς την έξοδο….

Αυτά είναι όμως κύριοι….