ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ταύρος πήδηξε στην εξέδρα και κυνηγούσε τους… θεατές! (Video)

Σε μία ταυρομαχία στο Περού, ο ταύρος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του (ή μάλλον στα… κέρατά του) πηδώντας πάνω από τον τοίχο και τραυματίζοντας τουλάχιστον 4 θεατές

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει κάθε είδους εξέλιξη σε μία ταυρομαχία ενώ φέτος ήταν και μία από τις πιο… άτυχες χρονιές για τους ταυρομάχους με αρκετά θύματα και νεκρούς ιδίως στην Ισπανία. Όμως η εξέλιξη της ταυρομαχίας στην πόλη Huancane του Περού πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Το ζώο βρίσκεται μέσα στην αρένα, ενώ το πλήθος αλλά και οι ταυρομάχοι τον παρενοχλούν συνεχώς. Κάποια στιγμή ο ταύρος τα παίρνει κυριολεκτικά στα… κέρατα, και αποφασίζει να κάνει το σάλτο μορτάλε. Πηδάει πάνω από τον μάλλον χαμηλό τοίχο ο οποίος δεν έχει προστατευτικα κάγκελα, και αρχίζει να πηδάει πάνω στο πλήθος που τρέχει να προστατευτεί. Μέσα στον πανικό, όπως μαθαίνουμε τραυματίστηκαν τουλάχιστον 4 θεατές, ενώ δεκάδες άλλοι είδαν τον… ταύρο με τα μάτια τους και γλίτωσαν με ελάχιστα τραύματα.

Οι ταυρομαχίες στο Περού είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς (αν και όχι τόσο εντυπωσιακές όσο οι Ισπανικές) με πάνω από 500 με 600 να διεξάγονται κάθε χρόνο σε όλη την χώρα. Το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως, πέρα από viral στο Διαδίκτυο και ευκαιρία για αισθήματα ανακούφισης (και γέλιου) σε όσους βρίσκουν απάνθρωπο αυτό το «σπορ», ανάγκασε τις αρχές της χώρας να επανεξετάσουν πολλές από τις ταυρομαχίες που γίνονται στο Περού.