Μπουλούτας όπως …Βγενόπουλος: Απειλεί με διώξεις

Την τακτική των απειλών -αυτή που έχει «εγκαινιάσει» και το αφεντικό του, ο «πολύς» Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος κάθε τρεις και λίγο θίγεται από τους πάντες και τρέχει στα δικαστήρια – επιλέγει και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Λαϊκής Τράπεζας Ευθύμιος Μπουλούτας με τις αποδοχές των 586,000 ετησίως.

Ο ακριβοπληρωμένος αλλά όχι και πετυχημένος πρώην διευθύνων σύμβουλος, που απολαμβάνει τώρα τον «πακτωλό» που συγκέντρωσε κατά τη «χρυσοφόρα» θητεία του Λαϊκή, χρήματα που προέρχονται από τον ιδρώτα του Κυπριακού λαού, μίλησε για να …απειλήσει.

Προειδοποίησε, λοιπόν, ότι θα ζητήσει την ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας, που διόρισε η πρώην κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια.

Βαδίζοντας στα …χνάρια του Ανδρέα Βγενόπουλου επιχείρησε να προκαταλάβει καταστάσεις και να περάσει στην επίθεση, που ως γνωστόν είναι η καλύτερη άμυνα. Άμυνα που τόσο ο Α. Βγενόπουλος όσο και ο Ε. Μπουλούτας νιώθουν την ανάγκη να οργανώσουν γιατί έχουν καταλάβει πια ότι στην Κύπρο δεν υπάρχουν «Γιωργάκηδες», «Αντωνάκηδες» και «Βαγγέληδες».

Και οι δυο έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου. Ας το καταλάβουν επιτέλους γιατί κάποιοι εδώ στη Λευκωσία το έχουν καταλάβει ήδη…