Απεβίωσε η Ρουμάνα τουρίστρια που είχε πέσει στον Τάμεση για να σωθεί (Photos)

Στα τραύματά της υπέκυψε μια γυναίκα που τραυματίστηκε στην επίθεση στο Γουεστμίνστερ στις 22 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία.

Ετσι ο αριθμός των θυμάτων ανέβηκε στους έξι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης. Η γυναίκα είναι η Άντρεα Κριστέα, ρουμανικής καταγωγής, που επισκεπτόταν το Λονδίνο όταν πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα έπεσε στον Τάμεση από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ αφού παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Χαλίντ Μασούντ.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Η 29χρονη Άντρεα Κριστέα είχε διασωθεί μετά το μακελειό με τους δύο νεκρούς στη γέφυρα, προτού ο δράστης δολοφονήσει έναν αστυνομικό με μαχαίρι.

Η νεαρή κοπέλα ήταν αρχιτέκτονας και είχε πάει στο Λονδίνο με τον μέλλοντα σύζυγό της, τον μηχανικό Αντρέι Μπουρνάζ, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Το ζευγάρι διέσχιζε τη γέφυρα του Γουεστμίνστερ γύρω στις 14:40 τοπική ώρα με κατεύθυνση τον Τροχό της Χιλιετίας (γνωστό στους ντόπιους και ως London Eye), όταν ο τρομοκράτης χτύπησε με το αυτοκίνητό του όσους πεζούς βρέθηκαν στο διάβα του, προτού φθάσει στο κτίριο του Κοινοβουλίου.