Απείλησαν τον Δρ Αβραάμ Ηλία… «αν δεν σταματήσεις θα έρθω να σε καθαρίσω»

  •  Δρ Αβραάμ Ηλία: «πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαστε αντίπαλοι, ο εχθρός μας είναι ο κορωνοϊός»
  • Μεταξύ άλλων του είπε «αν δεν σταματήσεις θα έρθω να σε καθαρίσω».

Απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε χθες (8/9) ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ Αβραάμ Ηλία, ο οποίος μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο απόρησε αν βρίσκεται στον 21ο αιώνα ή στον Μεσαίωνα.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής, «Απορεί κάνεις αν βρίσκεται στον 21ο αιώνα ή στον Μεσαίωνα. Βλέπουμε παπάδες και δεσποτάδες να κατευθύνουν τον κόσμο δίνοντας αβάσιμες ιατρικές συμβουλές και ένα σωρό σκοταδιστικές θεωρίες».

Μετέπειτα περιγράφοντας τα χθεσινά γεγονότα και τις απειλές που δέχτηκε ανέφερε τα εξής «Χθες ενώ εξέταζα ασθενείς δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από ανώνυμο πατέρα που με έντονο ύφος με ρωτούσε αν είμαι εγώ που δίνω τις οδηγίες για τον εμβολιασμό των παιδιών και ότι θα έρθει να του δώσω βεβαίωση ότι δεν θα πάθει τίποτα το παιδί του μετά τον εμβολιασμό».

Μεταξύ άλλων του είπε «αν δεν σταματήσεις θα έρθω να σε καθαρίσω».

Ο δρ. Ηλία στη συνέχεια εξήγησε ότι με παρότρυνση του προέδρου της Παιδιατρικής εταιρείας κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, όπου και τον εντόπισαν.

Κλείνοντας τόνισε ότι υπάρχει παραλογισμός, «πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαστε αντίπαλοι, ο εχθρός μας είναι ο κορωνοϊός».