Απαράδεκτος ο Δαμιανού

Ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, Πρώτη ενημέρωση, θεώρησε μισογύνη τον Πρόεδρο και τη κυβέρνηση γελοία….

“Δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι αυτή η κυβέρνηση” είπε, όταν ο Πρόεδρος αποκάλεσε δημοσιογράφο “too cute”…. “Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσβάλει το γυναικείο φύλο επανελειμμένα”.

Τότε ο δεύτερος φιλοξενούμενος της εκπομπής, βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Κυπριανού, τα “πήρε” και του είπε ξεχάσατε φαίνεται τις ατάκες του Χριστόφια που μέχρι στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο είπε “εγώ ειμαι κουμουνιστής”…..

Η συζήτηση σε κάποια φάση είχε “ξεφύγει” με τους δύο φιλοξενούμενους να θυμηθούν μέχρι και τον Γρίβα…… και τον Άριστο Δαμιανού να λέει στους παρουσιαστές να  μην τον καλέσουν ξανά στην ίδια εκπομπή με τον Ανδρέα Κυπριανού.

Αν το “too cute” του Πρόεδρου Αναστασιάδη θεωρείται προσβολή τότε ας θυμηθούμε μερικές από τις “ιστορικές” ατάκες Χριστόφια:

Tο παρολίγον διπλωματικό επεισόδιο με τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας, Ντέβιντ Κάμερον που μόλις τον έιδε του είπε το “επικό”:

«You ‘re not a bastard».

-Ο Χριστόφιας παραπονούμενος για την καρέκλα που βρήκε στο γραφείο του

“I didn’t run for the presidency for the chair”

– Ο Χριστόφιας όταν τον ρώτησαν σε διεθνές συνέδριο πού έμαθε τόσο καλά αγγλικά
“Even though I studied in Moscow, I made one moon in England.”

– Ο Χριστόφιας ευχαριστώντας τον Πρωθυπουργό της Δανίας για την πάσα του σε αγώνα futsal

“I thanks the Prime Minister of Denmark, for the pass he makes to me… like Messi….”

Για το Μαρί:

“Νιώθω σαν τον απατημένο σύζυγο που τα μαθαίνει όλα τελευταίος”