Απαράδεκτη επίθεση κατά Οδυσσέα Μιχαηλίδη με «φόντο» το πόρισμα

Η ανάρτησή του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη για τις απολαβές των υπαλλήλων του Συνεργατισμού, προκάλεσε την οργή του δημοσιογράφου της εφημερίδας Καθημερινής, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι με αυτό το τρόπο παρεμβαίνει στη διαδικασία και ότι αυτό συνιστά ποινικό αδίκημα.

Η επίμαχη ανάρτηση Οδυσσέα που «ενόχλησε»:

Ο Γενικός Ελεγκτής έκανε λόγο για προσπάθεια φίμωσής του:«Ο αρχισυντάκτης της Καθημερινής επειδή δημοσίευσα απόσπασμα από την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας. Κανονικός δικηγόρος του ΥπΟικ. Πόσο χαμηλά μπορεί να φθάσει κάποιος!!!
Αυτό που κάνετε εσείς @aparaschos συνιστά απροκάλυπτη προσπάθεια φίμωσης.»

Η συζήτηση «άναψε» όταν ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης διερωτήθηκε εάν ο Ανδρέας Παράσχος μιλούσε με αυτό τον τρόπο κατηγορώντάς τον, ως αρχισυντάκτης της Καθημερινής….

«Σοβαρευτείτε! Θα μου κάνετε λογοκρισία να μην αναδείξω πτυχές του σκανδάλου που καταγράφονται στο πόρισμα και στην Έκθεση της ΕΥ? Έχετε ξεφύγει εντελώς. Είστε δερβέναγας των συμφερόντων του ΥπΟικ? Μιλάτε ως αρχισυντάκτης της Καθημερινής…»

Πάντως από τη στιγμή που το πόρισμα έχει δοθεί στη δημοσιότητα και όλοι γνωρίζουν τι αναφέρει, τα υπόλοιπα σχόλια και οι επιθέσεις γιατί κάποιος δημοσιεύει τα αυτονόητα και τα ήδη γνωστά, είναι εκ του περισσού…