Απαράδεκτη ενέργεια κάποιων μελών της Αστυνομίας

Κατακριτέα και καταδικαστική ήταν και θα είναι πάντοτε η άποψη της Λαιμητόμος.com, για όσους επισκέπτονται τα κατεχόμενα κάνοντας μάλιστα τα ψώνια τους τροφοδοτώντας έτσι το ψευδοκράτος.

Νεαρός άνεργος αναγνώστης μας ο οποίος δυστυχώς επίσκέπτεται τα κατεχόμενα και αγοράζει καπνό όπως είπε γιατί είναι πολύ πιο φθηνός μας έχει κάνει την εξής καταγγελία – παράπονο:

Κατά τον έλεγχο που διεξάγεται στα οδοφράγματα είτε κάνουν  κατάσχεση είτε επιβάλλεται πρόστιμο για τη κατοχή καπνού το οποίο ανέρχεται σε 8 ευρώ για κάθε πακέτο. Φυσικά δεν συμφέρει να πληρώσει κάποιος 8 ευρώ πρόστιμο κι έτσι τα καπνικά προιόντα τα κάνουν κατάσχεση.

Είναι όμως απαράδεκτο και καταδικαστέο, να βλέπεις μέλη της αστυνομίας  να χρησιμοποιούν οι ίδιοι τον καπνό το οποίο  έχουν κάνει κατάσχεση οι αρμόδιες αρχές, για προσωπική τους χρήση… φανερά και προκλητικά μπροστά από όλους τους διερχόμενους.

Όπως και να έχει η κατάσταση, εμείς εξακολουθούμε να καταδικάζουμε όσους επισκέπτονται για οποιοδήποτε λόγο τα κατεχόμενα.  Ταυτόχρονα όμως, εάν όλα αυτά που μας έχουν πληροφορήσει συμβαίνουν είναι απαράδεκτη και κατακριτέα αυτή η συμπεριφορά από μέλη της Αστυνομίας.

Η ηγεσία της Αστυνομίας πρέπει άμεσα να λάβει τα μέτρα της και να μην αφήνει ορισμένους επιτήδειους να αμαυρώνουν με τη συμπεριφορά τους το Αστυνομικό Σώμα.