Απαράδεκτες απειλές – παραμένει εκτεθειμένη η πολιτεία για το «ναό της Αφροδίτης»

Απαράδεκτες θεωρεί το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών τις απειλές για δήθεν αποκάλυψη ονομάτων πολιτικών, νομικών και αστυνομικών που επισκέφτηκαν τον ναό, από δικηγόρο ο οποίος ζητά ως αντάλλαγμα την αναστολή δίωξης έναντι του πελάτη του. Τέτοια συναλλαγή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Όμως δίνεται η εντύπωση από τις καταγγελίες του, ότι για ακόμα μια φορά υπάρχει προσπάθεια κουκούλωσης της υπόθεσης, αφού έχει μείνει μόνο μια «ιέρεια» από τις 17 που δούλευαν ως μάρτυρας και άρχισε το κλασικό παιχνίδι των απειλών για αποκάλυψη ονομάτων.

Το Κίνημα ζητά διαφάνεια και τιμωρία. Η παρουσία αστυνομικών, νομικών, στελεχών της νομικής υπηρεσίας και πολιτικών προσώπων σε ένα παράνομο υποστατικό αγοραίου έρωτα, πρέπει να διερευνηθεί και να επιβληθεί ο νόμος εκεί και όπου χρειάζεται.

Αναμένεται από τη νομική υπηρεσία να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τους θεσμούς και να μην υποκύψει σε πιέσεις και απειλές αλλά επίσης να ζητήσει πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του δικηγόρου, που εμπλέκουν αξιωματούχους της νομικής υπηρεσίας στην υπόθεση αυτή.